Rozvod je pre Kevina Costnera šokom. Odchádza aj zo seriálového hitu

Uplynulý týždeň priniesol správu o rozvode oscarového herca Kevina Costnera.

09.05.2023 00:00
Kevin Costner a Christine Baumgartner Foto:
Kevin Costner a Christine Baumgartner na archívnej snímke.
debata

Jeho manželka, Christine Baumgartner, podala po takmer 19 spoločných rokoch žiadosť o rozvod. "S veľkým zármutkom musíme uviesť, že sa vyskytli okolnosti, ktoré nemohol ovplyvniť a ktoré viedli k tomu, že pán Costner sa bude podieľať na ukončení manželstva,“ uviedol Kevinov zástupca vo vyhlásení.

Shannen Doherty Čítajte viac V Hollywoode zúri rozvodový hurikán! Dôvody trpkých koncov sú skryté za otrepanými frázami, výnimkou je len seriálová Brenda Walshová

Krátko po tomto ozname prišiel ďalší, ktorý súvisí s prácou oscarového herca. Costner sa neobjaví v 6. sérii seriálu „Yellowstone“. Ako uvádza celebritný portál TMZ, Costner zostal po manželkinej žiadosti o rozvod v šoku.

V zákulisí populárneho seriálu však už istý čas vládne nepriateľská atmosféra, ako uvádza portál etonline. Costnerovi vraj prekážal prístup tvorcu seriálu Taylora Sheridana, ktorý sa správal ako „všemohúci vládca“, čoho dôsledkom bola zlá nálada na pľaci. Tím okolo seriálu podľa portálu ani netušil o rokovaní Costnera s producentami o jeho rozhodnutí neobjaviť sa v šiestej sérii.

Christine Baumgartner a Kevin Costner Čítajte viac Kevin Costner šokuje, ide sa rozvádzať. Koniec po 19 rokoch... a vyzerali byť taký idylický pár

Ako uvádza ‚Entertainment Tonight‘, druhá polovica piatej sezóny ‚Yellowstone‘ ešte nie je dokončená. Kedy bude v Montane pokračovať natáčanie, nie je jasné. Generálny riaditeľ Paramount Chris McCarthy zdôraznil, že séria bude natočená s Costnerom alebo bez neho.

Meryl Streep po boku mažela,Dona Gummera, v...
Herečka Jodie Turner-Smith v kreácii Gucci a...
+18Herec Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Kevin Costner

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...