Skvelá momentka Zuzany Čaputovej s princeznou Kate! Sýte farby ich šiat sa postarali o krásny kontrast

V predvečer korunovácie kráľa Karola III. sa konala slávnostná recepcia v Buckinghamskom paláci. Hosťom na nej bola aj prezidentka Slovenska Zuzana Čaputová s partnerom, Jurajom Rizmanom.

06.05.2023 12:00
kate Foto:
Princezná Kate na recepcii v Buckinghamskom paláci.
debata (148)

Na recepcii žiarili aj zástupkyne viacerých európskych aj svetových monarchií, nechýbali ani tie vôbec najsledovanejšie – princezná Kate, princezná Charlene, princezná Mary či kráľovná Letizia. O médiami ostro sledovanej udalosti sme písali tu.

Večer v spoločnosti kráľa Karola III. aj princeznej Kate si vychutnala Zuzana Čaputová. Momentkou zo stretnutia s manželkou princa Williama aj s kráľom Karolom III. sa v sobotu pochválila na sociálnej sieti (preklikať šipkou). Práve princezná Kate s Karolom III. boli hostiteľmi banketu, ktorý trval bezmála dve hodiny. Kate na nej zastúpila svoju svokru Camillu. Zatiaľ, čo britská princezná stavila na výrazný odtieň kráľovskej modrej, Čaputová siahla takisto po sýtej farbe, do Buckinghamského paláca prišla v šatách fialovej farby.

Princezná Kate z Walesu (v strede) oblečená v...
Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka,...
+16Španielsky kráľ Felipe VI zdraví princeznú Kate...

K zverejneným záberom okrem iného napísala: „Počas slávnostnej recepcie podávanej kráľom Karolom III. v Buckinghamskom paláci som mala možnosť rozprávať sa aj s Catherine, princeznou z Walesu, či ďalšími lídrami a líderkami štátov, ktorí sú našimi partnermi. Už o pár hodín nás spolu s mojím partnerom Jurajom čaká slávnostný ceremoniál korunovácie nového kráľa a kráľovnej, ktorá je celosvetovou spoločenskou udalosťou.“

Princezná Charlene z Monaka Čítajte viac Princezná Charlene oslnila ako už dlho nie, ale tento detail bol ako päsť na oko... Spravila vari módne faux pas?

Kráľovský pár rozoslal na korunováciu pozvánky asi dvom tisícom ľudí, medzi pozvanými nechýbajú ani kľúčové postavy svetovej politiky. Slovensko na korunovácii zastupuje prezidentka Zuzana Čaputová – viac o pozvaných hosťoch čítajte tu.

Video

VIDEO: S royalistom Jakubom Abrahámom sme hovorili o detailoch aktu korunovácie kráľa Karola III., o tom, čo môže monarchia naučiť Slovákov a prečo ich tak fascinuje. Zhovárali sme sa ale tiež o tom, či Karola III. v deň korunovácie zatieni niektorý z členov kráľovskej rodiny a aký signál vysiela neprítomnosť Meghan Markleovej na celom procese. Viac už v rozhovore a videu vyššie.

Holandský kráľ Willem-Alexander a holandská...
Belgický kráľ Filip a kráľovná Mathilda...
+44Švédsky kráľ Carl XVI Gustaf a krunná princezná...

© Autorské práva vyhradené

148 debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Kate #Zuzana Čaputová #korunovácia Karola III.

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....