Odvezte ma na letisko, prosím! Princ Harry po korunovácii nasadil úsmev od ucha k uchu a odfrčal za synom

Princ Harry sedel pri sobotňajšej korunovácii svojho otca Karola III. v treťom rade, nemal pri nej oficiálnu úlohu a neobjavil sa po jej skončení s ostatnými členmi rodiny na balkóne Buckinghamského paláca. Podľa hneď po skončení ceremoniálu sám odišiel na letisko Heathrow.

06.05.2023 20:09
Britain Coronation Foto: ,
Princ Harry odchádzal z korunovácie s úsmevom.
debata (1)

Harry iba pred pár týždňami potvrdil, že na obrad príde, ale bez americkej manželky Meghan, ktorá zostala v Kalifornii, kde žijú so svojimi dvoma deťmi Archiom a Lilibet. Jeho príchod a miesto, aké mu bude vyhradené pri korunovácii vo Westminsterskom opátstve, vyvolalo v britských médiách množstvo špekulácií.

Princ Harry so sesternicou - princeznou...
Princ Harry prichádza na korunováciu svojho...
+10Princ Harry prichádza na korunováciu svojho...

Bolo to prvýkrát, čo bol princ videný na verejnej akcii so svojou rodinou od vydania jeho kontroverzných memoárov s názvom Spare (Náhradník) na začiatku tohto roka, pripomenula BBC.

Princ Harry Čítajte viac Sám ako prst... vystrúhal úsmev, ale momentky princa Harryho z korunovácie pôsobia smutne. S bratom sa minuli

Harry a kráľov brat princ Andrew, ktorý v sobotu tiež nezastával žiadnu oficiálnu funkciu, už nie sú aktívnymi členmi kráľovskej rodiny. Prvý sa tejto úlohy vzdal dobrovoľne a odsťahoval sa s manželkou do Spojených štátov, druhý upadol v nemilosť kvôli svojej údajnej úlohe v sexuálnom škandálu.

Kráľ Karol III. odchádza z Westminister Abbey.
Kráľ Karol III. a kráľovná Camilla zdravia...

Manželka princa Harryho, vojvodkyňa zo Sussexu, zostala s deťmi v Los Angeles, kde ich syn princ Archie v sobotu oslavuje štvrté narodeniny. Zdroj skôr americkému serveru Page Six povedal, že princ Harry má v úmysle vynaložiť „všetko úsilie, aby sa vrátil včas na Archieho narodeniny“.

karol Čítajte viac „Bože, ochraňuj kráľa“. Karol III. sa stal britským panovníkom (online)

Na minuloročnom pohrebe zosnulej kráľovnej Alžbety bol princ Harry v opátstve v druhom rade – priamo za kráľom. Dnes sedel v treťom rade a výhľad mu podľa niektorých navyše zrejme zakrývalo perie zdobiace vojenský klobúk jeho tety, princeznej Anny.

Video

VIDEO: S royalistom Jakubom Abrahám sme hovorili aj o tom, či Karola III. v deň korunovácie zatieni niektorý z členov kráľovskej rodiny a aký signál vysiela neprítomnosť Meghan Markleovej na celom procese.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #letisko #odchod #korunovácia Karola III.

+ Nájdite čas na relax, je to dôležité pre vaše zdravie a šťastie.
Aj vy musíte dodržiavať určité pravidlá, aj čo...

+ Osviežujúce prechádzky na čerstvom vzduchu obohatia dušu i telo.
Nestrácajte nádej, všetko nakoniec výborne...