Katy, pozor, aby si to zvládla na pódium... Speváčka zažiari na koncerte pre kráľa, požiadavky mala ako princezná

Koncertom na hrade Windsor či komunitnými obedami v nedeľu pokračujú oslavy korunovácie britského kráľa Karola III. a jeho manželka Camilly, ktorá sa uskutočnila v sobotu v Londýne.

07.05.2023 07:31
Katy Perry Foto: ,
Speváčka Katy Perry odchádza z priestorov Westminster Abbey v kreácii od Vivienne Westwoodovej.
debata (1)

Na koncerte vo Windsore vystúpi rad hviezd vrátane speváčky Kate Perry či herca Toma Cruisa. Americká speváčka a porotkyňa šou American Idol bola aj medzi hosťami korunovácie v sobotu, pričom upútala pozornosť svojím ružovým kostýmom z dielne britskej značky Vivienne Westwood.

Princezná Kate z Walesu Čítajte viac Nádherná princezná Kate ozdobila korunováciu: Šaty skoro ako svadobné, odkaz do neba Alžbete II. a tento detail... poriadne prekvapil

Paparazzovia a fotografi zachytili dobre naladenú Perryovú v spoločnosti šéfredaktora Vogue Edwarda Enninfula, ale neskôr aj pri fotografovaní sa s fanúšikmi. Keďže v Londýne v sobotu priebežne pršalo a počasie nebolo veľmi vľúdne, chodníky pred Westminsterským opátstvom boli klzké. Speváčka sa takmer na vysokých lodičkách pošmykla, našťastie ju jej spoločníci zachytili.

Holandský kráľ Willem-Alexander a holandská...
Belgický kráľ Filip a kráľovná Mathilda...
+44Švédsky kráľ Carl XVI Gustaf a krunná princezná...

Podľa informácií britského Daily Mail a denníka The Mirror si Katy Perry nárokovala na päť miestností na hrade Windsor, respektíve v jeho časti, ktorá je prenajatá pre hostí a účinkujúcich. Hviezda so sebou údajne priviedla do Británie početný tím, ktorý sa stará o veľkolepú šou. Noc po koncerte chce údajne Katy Perry prespať na hrade Windsor, aby mala „kompletný zážitok“ z kráľovského koncertu. Požiadavky ďalších prítomných hviezd, medzi ktorými bude napríklad aj formácia Take That, tenorista Andrea Bocelli či spevák Lionel Richie – tiež hosť korunovácie.

zväčšiť Speváčka Katy Perry sa pošmykla a takmer spadla... Foto: SITA/AP, Jane Barlow
Katy Perry Speváčka Katy Perry sa pošmykla a takmer spadla pri odchode z korunovácie kráľa Karola III.

Medzi poslucháčmi budú dobrovoľníci z charitatívnych organizácií, nad ktorými drží kráľovský pár záštitu. Niekoľko tisíc lístkov získali aj ľudia z radov verejnosti v rámci žrebovania usporiadanom stanicou BBC.

Prvá dáma USA Jill Biden a jej vnučka Finnegan Čítajte viac Bidenová s vnučkou vo farbách Ukrajiny, Čaputová v nežnej belasej a kráľovná Letizia? Na korunovácii sa za ňou otočil každý

Súčasťou večerného koncertu bude svetelná show, pri ktorej bude nasvietená kráľovská rezidencia vo Windsore a mnoho ďalších významných stavieb po celom Spojenom kráľovstve.

Na programe v nedeľu sú tiež komunitné obedy, ku ktorým vyzvala kráľovská rodina ako prejavu medziľudského priateľstva a súdržnosti. Susedia tak spolu budú môcť vypiť šálku čaju či korunováciu osláviť na pouličnej party.

Kráľ Karol III. odchádza z Westminister Abbey.
Kráľ Karol III. a kráľovná Camilla zdravia...
Video

VIDEO: S royalistom Jakubom Abrahám sme hovorili o detailoch aktu korunovácie kráľa Karola III., o tom, čo môže monarchia naučiť Slovákov a prečo ich tak fascinuje. Zhovárali sme sa ale tiež o tom, či Karola III. v deň korunovácie zatieni niektorý z členov kráľovskej rodiny a aký signál vysiela neprítomnosť Meghan Markleovej na celom procese. Viac už v rozhovore a videu vyššie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Katy Perry #oslavy #Lionel Richie #kráľ Karol III. #korunovácia Karola III.

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...