Pri romantických filmoch sa s ňou dojímal celý svet, Meg Ryan teraz vyvolala rozruch inak: Jej 'nová' tvár rozdelila internet

Azda niet zástupcu generácie dnešných štyridsiatnikov a päťdesiatnikov, ktorí by nepoznali nejakú romantickú komédiu s Meg Ryanovou. Známa hollywoodska herečka ich má na konte niekoľko.

10.05.2023 00:00
2010 Foto:
Herečka Meg Ryan na zábere v roku 2010.
debata (3)

Plavovláska, ktorá bola jeden čas skutočným miláčikom filmových divákov, ale aj hollywoodskych producentov, sa v posledných rokoch objavovala už pred kamerami sporadicky. A rovnako sporadické sú aj zábery, ktoré by ju zachytávali na verejnosti.

madonna2011 Čítajte viac Táto tvár speváčky Madonny je už minulosť! Na cenách Grammy šokovala vizážou, je na nepoznanie

Dnes 61-ročná Ryan, ktorú azda najviac preslávili snímky Samotár v Seattle, Francúzsky bozk či Keď Harry miluje Sally alebo Kate a Leopold, sa však nedávno na verejnosti znovu objavila. A vyvolalo to pomerne divokú smršť komentárov a rozruchu. Hollywoodsku herečku zachytili objektívy na špeciálnom premietaní dokumentu o hercovi Michaelovi J. Foxovi, ktorý vznikol v produkcii Apple TV+.

zväčšiť Herečka Meg Ryan a herec Michael J Fox na... Foto: Profimedia
Meg Ryan a herec Michael J Fox Herečka Meg Ryan a herec Michael J Fox na špeciálnom premietani filmu STILL: A Michael J Fox Movie v Lincoln Centre v New Yorku.

Meg sa pripojila ku skupine hereckých veteránov, prominentov a kamarátov, aby si v Lincolnovom centre pozrela príbeh o osude iného hereckého miláčika, ktorý bojuje s Parkinsonovou chorobou. Viacero amerických či britských portálov však poukazuje aj na fakt, že Ryanovú v prvom momente mnohí čitatelia či užívatelie internetu ani nespoznali.

Meg Ryan a Dennis Quaid v roku 1990.
Herečka Meg Ryan a herec Billy Crystal na...
+12Americká herečka Meg Ryan v roku 1993.

Napríklad americká stránka PageSix.com cituje niekoľkých komentátorov z internetu. „Čo si to spravila s tvárou. Zdá sa, že ona a Madonna majú rovnakého chirurga,“ napísal užívateľ Jay B na Twitteri. Ďalší pridal poznámku o tom, že je smutné, ako sa hviezda rokmi zmenila. Zjavne aj pod vplyvom korekčných zásahov.

zväčšiť Herečka Meg Ryan (vľavo) a Tracy Pollan na... Foto: Profimedia
Meg Ryan (vľavo) a Tracy Pollan Herečka Meg Ryan (vľavo) a Tracy Pollan na špeciálnom premietani filmu STILL: A Michael J Fox Movie v Lincoln Centre v New Yorku.

Samozrejme, Ryanovú iní tiež bránia. „No tak nevyzerá ako pred 35 rokmi. Nikto z nás. Tak sa na to vykašlite a dajte jej pokoj,“ zaznel iný príspevok na Twitteri. „Stále vyzerá ako Meg Ryan, akurát trochu staršia,“ komentoval iný.

Sama už dávnejšie uviedla, že nerozumie tomu, prečo ľudia majú takú potrebu komentovať (a odsudzovať) niečí vzhľad. Zároveň však dodala, že ona sama sa veľmi klebetami a správami v médiách nezaoberá.

Video

VIDEO: Pozrite si červený koberec zo šou Let's Dance.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #zmena #tvár #Meg Ryan #na nepoznanie

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...