Títo páni majú (asi) šancu. Kim Kardashian vyrazila na basketbal, flirtovný odkaz predviedla rovno na tričku

Kim Kardashian je opäť v centre pozornosti. Po pár dňoch "pauzy", keď nebolo americkú megastar vídať na verejnosti od veľkolepého eventu MET Gala sa objavila na basketbalovom zápase.

11.05.2023 00:00
Kim Kardashian Foto: ,
Celebrita Kim Kardashian bola magnetom pre objektívy na basketbalovom zápase.
debata

Štyridsadvaročná internetová a televízna megastar, ktorá je zároveň mimoriadne úspešnou podnikateľkou, vyrazila na basketbalový zápas, pričom sa vedľa nej striedala spoločnosť. V prvej časti zápasu sa zabávala v spoločnosti dizajnérky a kamarátky Sarah Staudingerovej, ktorá stojí za značkou Staud. Neskôr ju potom vymenila Kris Jenner, Kardashianovej mama a rovnako známa šoubiznisová tvár.

Kim Kardashian Čítajte viac Salma Hayek je majsterkou v kradnutí pozornosti, obrali ju o ňu Kardashianovej šaty. A toto všetko odhalila Shiffrinová

Kim, mama štyroch detí, ktorá je od rozchodu s komikom Petom Davidsonom sama, zaujala v utorok večer aj svojím vzhľadom. Na športové podujatie si totiž obliekla široké džínsy s vysokým pásom a tričko s nápisom „I Love Nerds“ (v preklade Milujem nerdov).

Megastar Kim Kardashian (vľavo) a jej kamarátka...
Podnikateľka a megastar Kim Kardashian (vľavo)...
+4Podnikateľka a megastar Kim Kardashian (vľavo)...

To si, samozrejme, vypýtalo početné komentáre a reakcie na sociálnych sieťach. Slovíčkom „nerd“ sa zvyčajne označujú zanietení nadšenci, ba priam odborníci pre nejakú špecializovanú oblasť vedy či poznania, ktorí často touto témou žijú 24 hodín denne a preto tak trochu aj trpí ich spoločenský či súkromný život.

zväčšiť Megastar Kim Kardashian (vľavo) a jej kamarátka... Foto: Profimedia
Kim Kardashian (vľavo) a jej kamarátka Sarah Staudinger Megastar Kim Kardashian (vľavo) a jej kamarátka Sarah Staudinger. Kim si obliekla tričko s nápisom "I love nerds".

Žeby teda Kim Kardashian po všetkých expartneroch, medzi ktorými bol profesionálny športovec, kontroverzný raper a umelec či komik a herec zmenila priority? Ktohovie, možno ju najbližšie zachytia v spoločnosti nejakého biznismena zo Sillicon Valley. Alebo jednoducho len znovu predvádza svoj osobitý štýl. Viac si pozrite v galérii.

Kim Kardashian, fotenie, SKIMS Čítajte viac V bikinách pózuje v studenom vetre, jej výdrž však nie je to, čo ohúri. Pozrite sa, takto vyzerá Kardashianka bez retuše

Nižšie si môžete pripomenúť aj podobu Kim Kardashianovej a jej sestier na spomenutej akcii MET Gala.

Mexická herečka  Salma Hayek vyzerala...
Podnikateľka a internetová megastar Kim...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #basketbal #Kim Kardashian #flirt #tričko

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...