Televízny fešák vzal na premiéru krásnu manželku. Rozdiel 23 rokov si ani nevšimnete, ona žiari, on pri nej tiež

Aj slovenskí diváci si asi dobre pamätajú hviezdu sitkomu Plný dom. Fešák John Stamos mal početné skupiny fanúšičiek v Európe aj USA.

12.05.2023 00:00
stamos Foto:
Herec John Stamos.
debata

Herec, ktorý v auguste tohto roka oslávi okrúhlu šesťdesiatku, sa len nedávno objavil na verejnosti v rámci veľkolepej premiéry novinky Malá morská panna. Stamos, ktorý sa naposledy objavil v športovom seriáli Big Shot, neprišiel na premietanie novej disneovky sám. Spoločnosť mu robila manželka Caitlin McHugh.

Heidi Klum Čítajte viac Malá morská a odhalená Heidi Klum: Na premiére ako sexi motýľ, pár hodín pred ňou... stačili jej šnúrky na nahej koži

Americká modelka, herečka a knižná autorka je od svojho manžela mladšia o 23 rokov, ale vekový odstup by ste si na prvý pohľad ani nevšimli. Pri pôvabnej a rozžiarenej hnedovláske pôsobí totiž aj čoskoro šesťdesiatnik o dobrých pár rokov, ak nie dekád mladšie.

Herec John Stamos a jeho partnerka Caitlin McHugh. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec John Stamos a jeho partnerka Caitlin McHugh. Herec John Stamos a jeho partnerka Caitlin McHugh.

Podľa zdrojov z okolia dvojice je vzťah Stamosa a McHughovej plný lásky, vzájomnej pozornosti, hýčkania sa a podpory. Aj to sa vraj odráža na tom, že obaja pôsobia veľmi šťastne, kdekoľvek sa objavia. Či už ide o oficiálne podujatia alebo paparazzovské momentky.

paltrow Čítajte viac Brad Pitt alebo Ben Affleck? Gwyneth Paltrow jasne odpovedala na otázku, kto z nich bol lepší milenec

Dvojica sa spoznala v roku 2016 a hrdina Plného domu o rok neskôr uviedol pre magazín People, že „na perfektnú ženu som čakal takmer jedno desaťročie a ona odrazu vstúpila do môjho života“. V staršom rozhovore však tiež priznal, že kedysi nebol najlepším partnerom. „Nebol som mojím najlepším ja. Áno, bol som pripravený na rodinu – ale nikto taký dokonalý ako Caitlin – taká čistá a nádherná osoba zvnútra – by nešla do vzťahu s mojím starým ja. Pár rokov dozadu,“ komentoval na margo toho, že aj on sa musel zmeniť.

Herečka a predstaviteľka morskej panny Ariel -...
Televízna porotkyňa a producentka Heidi Klum...
+13Herec John Stamos a jeho partnerka Caitlin McHugh.

V minulosti bol John Stamos ženatý sedem rokov s hereckou kolegyňou Rebeccou Romijn, ktorá sa preslávila najmä ako Mystique v pôvodnej filmovej sérii X-Men. Dvojica sa rozviedla v roku 2005. S Caitlin sa Stamos stal prvýkrát otcom, majú spolu syna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #energia #láska #manželka #John Stamos

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...