Som šťastné dievča, napísala bývalka princa Harryho vyznanie na Instagrame. Jeho adresátom je... Harry

Niekoľko rokov bola pod drobnohľadom médií ako priateľka člena britskej kráľovskej rodiny - princa Harryho. Dnes vedie spokojný život a nechýba v ňom láska "ako trám".

11.05.2023 10:00
Cressida Bonas Foto:
Herečka Cressida Bonas.
debata

Pôvabná plavovláska sa len pred pár dňami prihlásila na sociálnej sieti Instagram s vyznaním, ktoré nadchlo či dojalo mnoho jej fanúšikov. Svoj post a sériu troch fotografií venovala svojmu manželovi Harrymu Wentworthovi-Stanleymu, ktorý oslávil 34. narodeniny.

Princ Harry Čítajte viac Sám ako prst... vystrúhal úsmev, ale momentky princa Harryho z korunovácie pôsobia smutne. S bratom sa minuli

„Všetko najlepšie tomuto chlapíkovi. Som jedno šťastné dievča,“ znel odkaz, ktorý Cressida pripojila k spoločnej rodinnej fotografii s manželom Harrym a ich synčekom Willburom. Okrem nej zverejnila ešte jednu, na ktorej je urastený fešák s blond vlasmi zachytený pri koňoch aj so synčekom v nosiči upevnenom na hrudi. Na tretej potom Harry Wentworth-Stanley kráča britskou krajinou – v džínsoch a gumených čižmách.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cressida Bonas (@cressida_bonas_)

Dvojica sa stala rodičmi koncom minulého roka a sympatická herečka a britská celebrita vtedy tiež s nadšením túto správu ohlásila na sociálnej sieti. Cressida a jej manžel Harry sú svoji od júla roku 2020, keď si povedali áno na utajenom obrade bez prítomnosti médií.

Cressida Bonas Čítajte viac Nálepky Harryho ex sa už nikdy nezbaví! Nežná blondínka však píše vlastný príbeh, tu je krásny dôkaz

S britským princom Harrym, mimochodom menovcom jej manžela, tvorila Cressida Bonas pár v rokoch 2012 až 2014. Aj po rozchode zostali v priateľskom kontakte a plavovláska sa dokonca objavila na jeho svadbe s Meghan Markleovou v roku 2018.

Princ Harry so sesternicou - princeznou...
Princ Harry prichádza na korunováciu svojho...
+10Princ Harry prichádza na korunováciu svojho...
Kráľ Karol III. odchádza z Westminister Abbey.
Kráľ Karol III. a kráľovná Camilla zdravia...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #manžel #gratulácia #Cressida Bonas

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...