Ako nevesta vyrazila dych v róbe za tisíce. Pár týždňov po svadbe dcéra Lionela Richieho vyzerá ako...

Pred pár týždňami povedala áno svojmu partnerovi Elliotovi Graingeovi a ich svadbu monitorovali aj tie najznámejšie módniky. Modelka, dizajnérka a influencerka Sofia Richie sa totiž vydávala v absolútnej nádhere z ateliéru Chanel.

12.05.2023 00:00
Sofia Richie Grainge a Elliot Grainge Foto: ,
Novomanželia Sofia Richie Grainge a Elliot Grainge spoločne na prehliadke Chanel Cruise 2023/2024 v Los Angeles.
debata (1)

Svadba dcéry speváka Lionela Richieho, ktorá sa konala 22. apríla vo Francúzsku, bola magnetom pre médiá z celého sveta. Drobná plavovláska, ktorá v minulosti pútala pozornosť aj svojím divokejším životným štýlom, sa premenila na nádhernú nevestu a postaral sa o to práve slávny francúzsky módny dom.

Sylvie Meis a  Niclas Castello Čítajte viac Pompézna svadba, nevesta ako z rozprávky a zrazu? Dva roky po svadbe hlási Holanďanka Sylvie Meis rozvod

„Vždy som mala víziu veľkých princeznovských šiat, ale čím som bola staršia, uvedomovala som si, že chcem niečo jednoduchšie. Možno jednoduché nie je to správne slovo, pretože moje šaty rozhodne nie sú jednoduché,“ napísala na sociálnej sieti Sofia Richie, keď odtajnila podobu svojej róby pošitej korálikmi v bielej a dúhovej farbe. Počas svadobného dňa sa potom prezliekla ešte do ďalších dvoch modelov Chanel.

Paris Hilton sa tiež objavila na prehliadke...
Herečka a ambasádorka značky Chanel Kristen...
+12Režisérka Sofia Coppola.

Ako čerstvá nevesta a novomanželka sa známa influencerka objavila nedávno na verejnosti vôbec prvýkrát od svojej svadby. Aj s manželom – hudobným manažérom Elliotom Graingeom. Asi neprekvapí, že príležitosť, ktorú si vybrali, bola prehliadka značky Chanel v Los Angeles.

zväčšiť Sofia Richie na zábere zo svadby, na ktorej ju... Foto: Profimedia
Sofia Richie Sofia Richie na zábere zo svadby, na ktorej ju viedol za ženíchom jej otec - spevák Lionel Richie.

Sofia a Elliot dorazili v dobrej nálade a s úsmevom na perách. Modelka sa obliekla do bieleho tvídového saka pošitého ružovým pštrosím perím a hodvábnych šortiek s čipkou. Grainge stavil na ležérnu kombináciu saka, svetra, chino nohavíc a tenisiek.

Lionel Richie Čítajte viac Spevák Lionel Richie viedol svoju dcéru pred oltár! Dokonalej neveste blahoželala Cameron Diaz aj Paris Hilton

Novomanželia sa už podľa zdrojov vrátili z dovolenky a medových týždňov. Richieovej otec sa len nedávno objavil ako jedna z hviezd koncertu na počesť kráľa Karola III. Lionel Richie bol pozvaný dokonca aj na korunovačný obrad v sobotu 6. mája. S kráľom Karolom III. dokonca nakrútili humorný spot – viac tu.

Video

VIDEO: Atmosféra z prehliadky Chanel Cruise 2023/24.

Zdroj: CHANEL

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #manžel #Chanel #Sofia Richie #Elliott Grainge

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...