Dobre som urobil, že som sa oženil, spieva Kandráč Puklušovej. Tu je ich spoločná novinka

Kapela Kandráčovci už minulý rok spojila svoje sily s herečkou a speváčkou Natáliou Puklušovou, s ktorou nahrali singel Ľúbi, kto dúfa. V spolupráci pokračujú aj naďalej a v týchto dňoch vydali už druhú spoločnú pesničku s názvom Heja hej.

15.05.2023 00:00
puklušová, kandráč Foto:
Ondrej Kandráč so speváčkou a herečkou Natáliou Puklušovou.
debata

„S Natáliou sa poznáme veľmi dlho. Pamätám si 90. roky, keď som bol primášom vo folklórnom súbore Torysa v Prešove. V rámci rôznych festivalov sme sprevádzali aj víťazov veľmi známej súťaže Makovická struna. Je to súťaž v spievaní rusínskych a ukrajinských ľudových piesní. Natália bola víťazkou jedného z ročníkov, preto spievala neskôr na galakoncertoch. Už vtedy som si všimol jej obrovský dar. V spievaní je naozaj veľmi presvedčivá, tak som rád, že sme to posunuli a povýšili,“ povedal Ondrej Kandráč na adresu Natálie Puklušovej.

Videoklip k dynamickej piesni mal pod palcom Michal Nemtuda. „Točenie klipu bola moja premiéra vôbec. Nikdy som žiaden klip netočila. Cítila som sa v tom ako školáčka a už teraz viem, čo urobím najbližšie úplne inak a lepšie. S Ondrom je sranda. A vždy ma podporuje a je zlatý ku mne. Vidno, že je Rusnák a východniar,“ povedala o spolupráci Natália Puklušová so smiechom.

Okrem Kandráčovcov a Puklušovej v klipe účinkovala aj tanečná umelecká skupina Čarovné ostrohy, ktorá celú atmosféru doťukla. „Znie to veľmi živočíšne a to je presne cieľ tejto skladby. Spraviť ľuďom radosť, potešiť, rozjasniť, roztancovať… Čarovné ostrohy do toho dali v rámci choreografie maximum,“ doplnil primáš Kandráčovcov. Zaujímavosťou je, že počas nakrúcania záverečnej scény v daždi tanečníci poriadne trpeli. Denné teploty sa ledva šplhali na desať stupňov nad nulou, a tak poriadne vymrzli. Keďže sú to ale profesionáli, úsmev na tvári im to nevzalo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Natália Puklušová #Ondrej Kandráč

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...