Costnerovi sa manželstvo rozpadá, jeho kolega z televízneho hitu? Užíva si idylku na pláži, pozrite na jeho lásku

Aj vďaka seriálovému hitu Yellowstone sa o herca Kevina Costnera výrazne zaujímajú v poslednom čase médiá. Nielen o neho. Pozornosti sa dostáva aj jeho kolegom - televízny projekt, ktorý valcuje rebríčky sledovanosti, priniesol do centra pozornosti aj jeho hereckého kolegu Luka Grimesa.

13.05.2023 00:00
Bianca Rodrigues Foto:
Príťažlivá Bianca Rodrigues, manželka herca Luka Grimesa zo seriálu Yellowstone.
debata

Americký herec, ktorého diváci mohli tiež vidieť vo filmoch Americký ostreľovač alebo seriáli True Blood, sa pred pár dňami objavil na pláži slnečného Havaja. Sám nebol, spoločnosť mu robila jeho príťažlivá manželka Bianca Rodrigues.

Christine Baumgartner a Kevin Costner Čítajte viac Kevin Costner šokuje, ide sa rozvádzať. Koniec po 19 rokoch... a vyzerali byť taký idylický pár

Pozornosti paparazzovských objektívov neušli fyzické pôvaby kyprej tmavovlásky, ktorá sa na pláži prechádzala v dvojdielnych čiernych bikinách. Pre niektorých fanúšikov a reportérov však bola prekvapením aj fyzická zmena samotného herca.

Herec Luke Grimes a jeho manželka Bianca...
Herec Luke Grimes a jeho manželka Bianca...
+2Príťažlivá Bianca Rodrigues, manželka herca...

Grimes sa totiž viditeľne zaoblil a zdá sa, že nabral niekoľko kilogramov. Zdroje z jeho okolia hovoria, že dôvodom má byť nová filmová rola, ktorá si od neho žiadala túto fyzickú zmenu.

zväčšiť Herec Luke Grimes a jeho manželka Bianca... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Luke Grimes a jeho manželka Bianca Rodrigues Herec Luke Grimes a jeho manželka Bianca Rodrigues na podujatí Screen Actors Guild Awards.

Tridsaťdeväťročný Grimes je popri hercoch ako Kelly Reilly či Taylor Sheridan jednou z hviezd spomenutého seriálu Yellowstone. Tou najväčšou „star“ je však Kevin Costner, ktorý len nedávno šokoval fanúšikov. A to hneď dvojnásobne.

Prvá správa priniesla informácie o tom, že sa po sedemnástich rokoch rozvádza so svojou manželkou Christina Baumgartnerovou. Druhá, že plánuje opustiť aj seriál z produkcie Paramount Network.

Video

VIDEO: Tanečnica Riebauerová randí so športovcom. Ako im to funguje na parkete?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #manželka #Kevin Costner #Luke Grimes

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...