Čím ešte dokáže prekvapiť svet? Princezná Kate sa postarala o očarujúci hudobný úvod finále Eurovízie

Televízny prenos z finále pesničkovej súťaže z Liverpoolu otvorilo vystúpenie minuloročných ukrajinských víťazov, ich skladbu doplnila princezná Kate hrou na klavíri z Windsorského zámku.

14.05.2023 08:38
kate Foto:
Princezná Kate sa hrou na klavíri vo Windsorskom zámku pripojila k vystúpeniu ukrajinskje skupiny Kalush Orchestra počas finále Eurovízie.
debata (13)

Princezná Kate prekvapila počas finále Eurovízie, keď prostredníctvom videa vystúpila s ukrajinským minuloročným víťazom súťaže – so skupinou Kalush Orchestra.

Televízny prenos otvorilo práve vystúpenie minuloročných ukrajinských víťazov, ich skladbu doplnila aj princezná Kate hrou na klavíri z Windsorského zámku. Dojemným vystúpením prejavila podporu Ukrajine v úvodnej sekvencii programu, ktorý sa dostal k približne 160 miliónom divákov.

Manželka princa Williama vyjadrila podporu Ukrajine aj výberom šiat, keď sa pred divákmi na obrazovke objavila v azúrovo modrých šatách na jedno rameno od jej obľúbenej návrhárky Jenny Packham, svoj vzhľad doplnila náušnicami, ktoré zdedila po zosnulej kráľovnej Alžbete II., ako píše portál wwd.com. Šifónové plisované šaty sa predávajú za 2 940 libier.

Anglické mesto Liverpool organizovalo pesničkovú súťaž v mene vojnou zničenej Ukrajiny, keďže Sam Ryder ako reprezentant Veľkej Británie skončil minulý rok v talianskom Turíne na druhom mieste za ukrajinskou skupinou Kalush Orchestra. Ukrajinu tento rok reprezentovala dvojica Tvorchi s piesňou „Heart of Steel“.

Víťazkou 67. ročníka pesničkovej súťaže Eurovízia sa v noci na nedeľu stala švédska popová speváčka Loreen, ktorá uspela so skladbou „Tattoo“.

Španielsky kráľ Felipe a kráľovná Letizia,...
Grécky korunný princ Pavlos s manželkou...
+17Španielsky kráľ Felipe a kráľovná Letizia...

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Eurovízia #princezná Kate

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...