Čakám kritiku, že Krainová sa po 50-ke zbláznila, vtipkovala modelka. Ukazovať výstrih môže, ale tváriť sa, že toto je originálne?

Bola jedným z magnetov víkendového finále súťaže Miss Czech Republic 2023. Simona Krainová sa odhalila v sexy overale.

15.05.2023 11:15
Simona Krainová Foto:
Simona Krainová na podujatí Miss Czech Republic 2023.
debata (2)

Plavovláska, ktorá len nedávno oslávila okrúhle jubileum a sfúkla pomyselných 50 sviečok, sa na večeri plnom pôvabných dám a známych tvárí objavila v overale, ktorý viac odhaľoval ako zahaľoval. Model vznikol v dielni známej českej značky Poner, ktorá oblieka desiatky domácich prominentov. Krainová dokonca pre portál Super.cz vyhlásila, že na kreácii pracovali spolu s dizajnérom Jakubom Ponerom.

Frida Aasen Čítajte viac Barbie z Nórska ozdobila v bikinách Saint Tropez. Ani nemusí chodiť domov, túto krásku už čaká... akcia roka

„Je to overal od Jakuba Ponera. Vymýšľali sme ho spolu. Chceli sme ísť do niečoho crazy. Mám rada róby, ale mám ich dosť, som ich presýtená. Dnes bolo teplo, chcela som sa trošku vyzliecť,“ komentovala s úsmevom. Pre český portál tiež uviedla, že si je istá kritickými ohlasmi a komentármi. „Čakám na kritiku, že sa Krainová po päťdesiatke zbláznila. A vlastne sa na to teším,“ uviedla modelka a reklamná tvár, ktorá sa nedávno objavila aj v Bratislave na finále šou Let's Dance.

Simona Krainová na podujatí Miss Czech Republic...
Eva Perkausová na podujatí Miss Czech Republic...
+9Taťána Kuchařová na podujatí Miss Czech...

Krainová si nepochybne podobný model dovoliť môže a nevidíme dôvod, prečo by sa nemohla inšpirovať mnohými svojimi rovesníčkami zo zahraničného šoubiznisu, ktoré občas aj v staršom veku predvádzajú odhalené krivky na červenom koberci.

zväčšiť Modelka v minišatách z kolekcie Saint Laurent... Foto: Profimedia
Saint Laurent Jar/Leto 2020 Modelka v minišatách z kolekcie Saint Laurent Jar/Leto 2020 predstavenej v Paríži. Súčasťou kolekcie bolo niekoľko modelov podobne s identicky riešeným výstrihom.

Jedno by však zaznieť malo. Ak Krainová tvrdí, že overal vytvorili spoločne s českým dizajnérom, možno by bolo dobre pripomenúť jej kolekciu Jar/Leto 2020 francúzskeho módneho ateliéru Saint Laurent od dizajnéra Anthonyho Vaccarella. Ten pred pár rokmi totiž prezentoval šaty a overal s až nápadne podobným materiálom a riešením živôtika a výstrihu na Krainovej modeli.

Jenna Ortega Čítajte viac Kráska z hitu Wednesday zvádzala v Paríži, na tieto dámy si však netrúfla... ukázali (skoro) všetko v priehľadných šatách!

Šaty sa predávali v niekoľkých verziách, od mikromini až po večerný model, podobne ako overal s tureckými nohavicami a objavili sa dokonca na červených kobercoch viacerých prestížnych akcií či stránkach módnych magazínov. Obliekla si ho na seba napríklad speváčka Olivia Rodrigo a objavil sa vo Vogue, ELLE či mnohých ďalších módnikoch.

zväčšiť Speváčka Olivia Rodrigo v šatách Saint Laurent. Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia
634323447 Speváčka Olivia Rodrigo v šatách Saint Laurent.

Pozrite si aj video-rozhovor so Simonou Krainovou pred finále Let's Dance.

Video

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #šaty #móda #Simona Krainová #overal

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...