Tvrdý odkaz pre Charlize Theronovú: Slávna moderátorka sa nezdržala - poď si to vybaviť so mnou...

Tvrdé slová adresované známej americkej herečke a hviezde počas uplynulého víkendu vyšli z úst nemenej známej americkej moderátorky. A celá kauza má ešte aj celkom zaujímavý podtext.

16.05.2023 00:00
Charlize Theron Foto: ,
Herečka Charlize Theron na slávnostnej premiére filmu Rýchlo a zbesilo 10. V kreácii Dior Haute Couture.
debata (1)

Americká moderátorka Megyn Kelly reagovala pred pár dňami na slová slávnej herečky a držiteľky Oscara Charlize Theronovej. Tá sa zúčastnila spoločne s mnohými ďalšími kolegami a kolegyňami zo šoubiznisu na teletone na podporu drag queens – teda performerov, ktorí sa obliekajú do ženských šiat a zabávajú publikum v rámci rôzne od ladených šou – od spevu, playbacku, tanca až po stand-up komédiu.

Violet Chachki Čítajte viac Muži v ženských šatách zabávajú svet! Mieria aj do Viedne či do Prahy

Popularitu fenoménu drag queens pomohla rozpútať aj šou Ru Paul Drag Race, ktorá sa vysiela viac ako desať rokov a z Ameriky zamierila do celého sveta. V čase jej vrcholu šokovali Ameriku návrhy zákonov v niekoľkých štátoch, ktoré zakazujú a majú trestať vystúpenia drag queens pred detským publikom.

„Plánujem dod..ť každého, kto si to chce zúčtovať s drag queens,“ vyhlásila Charlize Theron vo videu, ktoré vzniklo na podporu umeleckých performerov. Dodala tiež, že v Amerike je mnoho iných vecí, ktoré viac ohruzujú vývoj detí ako vystúpenia zábavných umelcov v ženských šatách. Po týchto slovách prišla reakcia od moderátorky Kellyovej.

Moderátorka a novinárka Megyn Kelly. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Megyn Kelly, šaty leta 2022 Moderátorka a novinárka Megyn Kelly.

„Prečo Charlize Theron nepríde za mnou, aby ma doj…la, pretože v tejto záležitosti stojím stopercentne proti nej,“ vyhlásila vo svojej relácii na YouTube blondínka. „Áno, existujú zábavné drag shows. Na pár z nich som sama bola. V Chicagu sme šli na jednu a bola to super zábava, len dospelé publikum. Ale sú tu aj vystúpenia, ktoré sú veľmi znepokojujúce a dejú sa priamo pred mladými deťmi,“ komentovala moderátorka.

"RuPaul's Drag Race All Stars 6" Cast Visit the Empire State Building Čítajte viac Farby dúhy, divoký mejkap - hviezdne drag queens v New Yorku vyleteli do oblakov

Reakcia Theronovej známa nie je, ale je jasné, že v tomto prípade sa určite s kolegyňou z amerického šoubiznisu nezhodne. Zaujímavosťou na celej kauze je pritom aj fakt, že dvojicu spája viac ako len aktuálny konflikt. Theron si totiž vo filme Bombshell, ktorý zachytával udalosti škandálu okolo sexuálneho obťažovania niekoľkých žien v televízii Fox News jej vtedajším šéfom Rogerom Ailesom, zahrala práve Megyn Kellyovú.

Americká herečka Brie Larson v kreácii Versace...
Herec Jason Statham a jeho partnerka Rosie...
+18Herec Vin Diesel na slávnostnej premiére filmu...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #konflikt #podpora #Charlize Theron #Megyn Kelly #drag queen

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...