Moment, ktorý najprv nadchol, teraz víri vášne: Princeznú Kate obvinili z klamstva

Bol to moment, ktorý nadchol množstvo divákov a vyvolal údiv nad talentom členky britskej kráľovskej rodiny. Zdá sa však, že pár dní po odvysielaní hudobnej šou Eurovízia je svet, aspoň ten online, rozdelený.

17.05.2023 00:00
Kate, princezná z Walesu Foto: ,
Kate, princezná z Walesu na zábere zo 16. mája 2023.
debata

Britská princezná Kate, princezná z Walesu sa na úvod finálového prenosu speváckej šou objavila v krátkom videu, na ktorom hrá na klavíri. Oblečená v modrých šatách na jedno rameno od Jenny Packhamovej, oslnivá, usmiata a prekvapujúca svojím hudobným talentom. Kate vyvolala bezprostredne po odvysiealaní krátkej nahrávky nadšenie na sociálnych sieťach.

kate Čítajte viac Čím ešte dokáže prekvapiť svet? Princezná Kate sa postarala o očarujúci hudobný úvod finále Eurovízie

Postupne sa však začali objavovať aj kritické hlasy. Ba dokonca také, ktoré tvrdia, že Kate národu aj celému svetu „iba predstierala, že vie hrať na klavíri“.

Ako píše portál magazínu Hello!, najmä na Twitteri sa rozbehla diskusia o tom, či si 41-ročná Catherine Middleton strihla hru na klavíri sama. „Hrával som tri roky, klavír nie je jednoduchý nástroj, v polovici som to vzdal. Ale spôsob, akým kladie prsty, je trápny. Sorry, ale iba to hrá. Snáď jej to prinesie džob,“ cituje portál jedného z komentátorov. Druhý zase napísal: „Zahrala všetky noty, akurát nie v správnom poradí.“

Samozrejme, okamžite sa objavili aj takí, ktorí prišli manželku princa Williama brániť. Odvolávali sa najmä na to, že princezná už v minulosti hrala viackrát aj na verejnosti a o tom, že vie hrať na piáne nemôže byť pochýb.

zväčšiť Kate, princezná z Walesu na záhradnej párty v... Foto: SITA/AP, Jonathan Brady
Kate, princezná z Walesu Kate, princezná z Walesu na záhradnej párty v Buckinghamskom paláci.

Magazín Hello! uzatvára slovami nemenovaného učiteľa hudby, ktorý sa tiež prihlásil do diskusie na sociálnej sieti. „S vysokou pravdepodobnosťou hrala ona, filmovali ju, ale zvuk a obraz spolu nesedia. Mimochodom, Kate chodila na klavír celkom dlhý čas, dostala sa na stupeň štyri. Nedávno som čítal rozhovor s jej učiteľom klavíra,“ uviedol diskutujúci, ktorý je údajne profesionálny učiteľ hry na klavír.

Eurovízia 2023 Čítajte viac Eurovízia 2023: Keď hudbou žije celé mesto

Okrem princeznej Kate sa počas sobotňajšieho finále objavili na obrazovkách aj kráľ Karol III. a kráľovná Camilla. Britská kráľovská rodina vyjadrila podporu pesničkovej súťaži, ale tiež podporu Ukrajine. Víťazom pesničkovej šou sa stala speváčka Loreen zo Švédska, ktorá vyhrala už druhýkrát. Prvýkrát sa jej to podarilo v roku 2012 so skladbou Euphoria.

Carys Zeta Douglas prišla podporiť svojho otca...
Herečka Elle Fanning sa objavila na červenom...
+50Herec Michael Douglas v sprievode manželky...
Kate, princezná z Walesu sa zúčastnila na...
Princ William a Kate, princezná z Walesu sa...
+8Zľava: princ William z Walesu a princezná Kate...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #klamstvo #Eurovízia #klavír #princezná Kate

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....