Korunováciu pretrpel, ona mu vracia úsmev do tváre: Úchvatná Meghan v zlate očarila, Harry pri nej ako zaľúbený školák

Záplava fanúšikov, ale aj reportérov a paparazzov sa v utorok večer v New Yorku dočkala vystúpenia páru, ktorý sa na verejnosti objavuje len sporadicky. Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle boli v meste.

17.05.2023 07:10
Meghan Markle Foto:
Meghan Markle v zlatých šatách Johanna Ortiz na vyhlásení cien Women of Vision Awards v New Yorku. Za ňou kráča jej mama Doria Ragland.
debata (2)

Dôvodom návštevy Veľkého jablka bolo vyhlásenie cien Ms. Foundation Women of Vision Awards, na ktorom ocenili práve pôvabnú manželku britského princa. Meghan Markle dorazila v zlatých šatách Johanna Ortiz a s radostným úsmevom na perách, manžel Harry bol tentoraz jej oporou a garde, pridala sa aj jej mama Doria Ragland.

Britain Coronation Čítajte viac Odvezte ma na letisko, prosím! Princ Harry po korunovácii nasadil úsmev od ucha k uchu a odfrčal za synom

Markleovú ocenili za „jej globálne presadzovanie posilnenia postavenia žien a dievčat“, okrem nej medzi ďalšími laureátkami boli dámy ako Wanda Irving, Kimberly Inez McGuire, Olivia Julianna či obhajkyňa LGBTQ+ Rebekah Brueshoff. Samozrejme, najviac mediálneho záujmu vyvolala najmä niekdajšia vojvodkyňa zo Sussexu.

Meghan Markle v zlatých šatách Johanna Ortiz na...
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...
+2Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...

Pri paparazzovských záberoch z utorňajšieho večera sa však okrem Markleovej pôvabov dal zachytiť ešte jeden fakt. Spokojnosť a šťastie v tvári jej manžela a otca jej dvoch detí – princa Harryho. Zdá sa, že odídený člen britskej kráľovskej rodiny sa práve po boku manželky cíti najšťastnejšie.

zväčšiť Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle... Foto: Profimedia
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle odchádzajú z vyhlásenia cien The Ms. Foundation Women of Vision Awards v New Yorku.

Pravdepodobne pre Harryho nebolo jednoduché absolvovať akt korunovácie jeho otca, kráľa Karola III., na ktorom sa princ zúčastnil bez rodiny. Hneď v sobotu 6. mája, pár minút po tom, ako sa korunovácia skončila, sadol na lietadlo a odletel za rodinou.

Princ Harry Čítajte viac Sám ako prst... vystrúhal úsmev, ale momentky princa Harryho z korunovácie pôsobia smutne. S bratom sa minuli

Podľa zdrojov z jeho okolia je práve Meghan jeho najväčšou oporou, bútľavou vŕbou a pomáha mu zvládať náročné chvíle v rámci rodiny a konfliktov, ktoré v nej panujú. Treba však tiež dodať, že princ Harry a jeho polovička v nich nie sú úplne nevinne.

Kráľ Karol III. odchádza z Westminister Abbey.
Kráľ Karol III. a kráľovná Camilla zdravia...
Carys Zeta Douglas prišla podporiť svojho otca...
Herečka Elle Fanning sa objavila na červenom...
+50Herec Michael Douglas v sprievode manželky...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #princ Harry #ocenenie #Meghan Markle

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...