Agresívna naháňačka sa takmer skončila katastrofou: Harry a Meghan unikali pred paparazzmi, ich hovorca odhalil desivé detaily

Britský princ Harry, jeho manželka Meghan a jej matka zažili v utorok večer "takmer katastrofický" incident.

17.05.2023 17:53
Princ Harry, jeho manželka Meghan Markle a jej... Foto:
Princ Harry, jeho manželka Meghan Markle a jej matka Doria Ragland natlačení v taxíku pri odchode z akcie The Ms. Foundation Women of Vision Awards.
debata (9)

Malo sa tak stať v momente, keď sa vracali z charitatívneho podujatia v New Yorku a ich automobil prenasledovali „agresívni“ paparazzovia. V stredu o tom informoval Harryho hovorca, na ktorého sa odvolávajú stanica Sky News a agentúry AP a AFP.

Meghan Markle Čítajte viac Korunováciu pretrpel, ona mu vracia úsmev do tváre: Úchvatná Meghan v zlate očarila, Harry pri nej ako zaľúbený školák

„Včera (v utorok) večer sa vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu a pani Raglandová stali účastníkmi takmer katastrofálnej automobilovej naháňačky zo strany skupiny veľmi agresívnych paparazzov,“ uviedol hovorca vo vyhlásení.

Meghan Markle v zlatých šatách Johanna Ortiz na...
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...
+2Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...

„Toto viac než dvojhodinové prenasledovanie viackrát takmer viedlo k nehodám ďalších áut, chodcov a tiež dvoch newyorských policajtov,“ priblížil hovorca. Na fotografiách, ktoré sa podľa Reuters objavili na sociálnych sieťach, sú Harry, Meghan a jej matka Doria Raglandová zachytení v taxíku. Do taxíka však presadli z automobilu, ktorým sa previezli na podujatie a ktoré následne prenasledovali reportéri.

princ William a princezná Kate Čítajte viac O Diane hovorí len zriedka, teraz z úst princeznej Kate vyšli tieto slová... Čo prezradila o žene, ktorú nikdy nestretla?

„K verejne činným osobám sa síce viaže istý záujem verejnosti, nikdy by to však nemalo ísť na úkor bezpečnosti,“ uvádza sa vo vyhlásení manželskej dvojice, ktoré tlmočia americké aj európske médiá.

zväčšiť Princ Harry si fotografoval paparazzov, ktorí... Foto: Profimedia
Princ Harry Princ Harry si fotografoval paparazzov, ktorí fotili jeho a jeho manželku v aute.

Harryho matka, princezná Diana, prišla o život pri tragickej dopravnej nehode v Paríži v roku 1997, keď jej auto prenasledovali paparazzovia.

Britain Princess Diana Čítajte viac Paríž ani Londýn na Dianu nezabudli! Takto to vyzeralo v deň smutného výročia v uliciach

Harry a Meghan sa vzdali povinností členov britskej kráľovskej rodiny v roku 2020 a presťahovali sa do Spojených štátov. Dôvodom bolo podľa nich okrem iného aj intenzívne obťažovanie zo strany médií.

Princ Harry so sesternicou - princeznou...
Princ Harry prichádza na korunováciu svojho...
+10Princ Harry prichádza na korunováciu svojho...

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #havária #princ Harry #paparazzi #prenasledovanie #Meghan Markle

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...