Rodiny sú šťastné, vnučka a stará mama sa dohodli. Priscilla Presley bude dediť po mŕtvej dcére

Vdova po Elvisovi Presleym Priscilla Presley dosiahla dohodu o majetku ich zosnulej dcéry po tom, ako spochybnila dodatok, ktorým bola vyňatá zo závetu.

18.05.2023 13:59
Priscilla Presley  Foto: ,
Priscilla Presley na prehliadke Celine Jeseň/Zima 2023 v Los Angeles.
debata

Lisa Marie Presley zomrela náhle v januári v Los Angeles na zástavu srdca vo veku 54 rokov. Pôvodne stanovila svoju matku Priscillu za spoludediča, podľa zmeny závetu v roku 2016 sa príjemcom jej majetku mala stať jej najstaršia dcéra, herečka Riley Keough.

Lisa Marie Presley Čítajte viac To by muselo zamrznúť peklo, aby... Okolo 14-ročných dvojičiek Lisy Marie bude horúco, prvé ostré slová už padli

Priscilla Presleyová sa v januári obrátila na súd s tým, že dodatok je neplatný, pretože jej bol predložený až po smrti dcéry a obsahuje niekoľko technických chýb vrátane chýbajúceho notárskeho overenia.

zväčšiť Herečka Riley Keough na prehliadke značky... Foto: Profimedia
Riley Keough Herečka Riley Keough na prehliadke značky Chanel v Los Angeles.

Jej právnik v utorok losangeleskému sudcovi oznámil, že došlo k dohode. Žiadne podrobnosti však neboli zverejnené a očakáva sa, že dohoda zostane zapečatená. „Rodiny sú šťastné,“ povedal pred súdnou sieňou jej advokát Ronson Shamoun. Ešte pred pár mesiacmi viacero bulvárnych médií prinieslo správy o tom, že Riley Keough dokonca vymenila vstupné kódy na ranči Graceland a bránila svojej starej mame pri vstupe. Nie je však jasné, či nešlo len o novinárske kačice.

Lisa Marie Presley Čítajte viac Dcéra zosnulej Lisy Marie Presleyovej vymenila zámky na Gracelande, Priscilla nie je vítaná

Keoughovej právnik Justin Gold uviedol, že jeho klientka je s riešením tiež spokojná. Priscilla Presley (77) sa s Elvisom rozviedla v roku 1973 po šiestich rokoch manželstva. Lisa Marie bola jediným dieťaťom tejto rockandrollovej ikony a až do smrti mala pod kontrolou otcovo panstvo Graceland.

Priscilla Presley, mama zosnulej Lisy Marie, sa...
Spevák a hudobník Billy Corgan zo Smashing...
+9Návštevníci Gracelandu nedokázali zadržať slzy...
debata chyba
Viac na túto tému: #dedičstvo #Riley Keough #majetok #Elvis Presley #Lisa Marie Presley #Priscilla Presley

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...