Robbie Williams otvorene priznáva: S manželkou už takmer nemáme sex

Manželstvo bez sexu? Pre speváka Robbieho Williamsa a jeho manželku Aydu Field to nie je až taký závažný problém, ako sa slávny spevák pred časom vyjadril v rozhovore.

20.05.2023 00:00
Robbie Williams Foto:
Robbie Williams a jeho manželka Ayda Field.
debata

Popová hviezda Robbie Williams (49) a jeho manželka Ayda Field (43) otvorene hovorili o tom, že spolu takmer nemajú sex. Spevák povedal, že má problémy s libidom, odkedy prestal dostávať testosterónové injekcie. Napriek tomu obaja zdôrazňujú, že sú spolu veľmi šťastní.

robbie Čítajte viac Robbie Williams: Sláva ani úspech človeka od psychických problémov neoslobodia

Niekdajšia hviezda Take That pre britský denník The Sun povedala: „Každý vie, že po svadbe nie je žiadny sex. Tak to proste je. Chvíľu som bol na testosteróne, ale keďže som závislý, musel som s tým prestať. Dopracoval som sa k týmto hranatým ramenám a začal som vyzerať ako vyhadzovač. Nevyzeralo to dobre. Ale sex, ktorý sme mali, keď som bral testosterón, bol úžasný. Boli sme nenásytní.“ Keďže testosterón zhoršoval jeho depresiu, musel ho prestať užívať.

Williams sa obzrel za časom, keď to v ich manželskej posteli ešte „žilo“ „Chýba mi to. Bol to zábavný čas. Niekedy sa Ayda ku mne otočí na pohovke a povie: ‚Mali by sme mať sex‘ a ja tam sedím, jem mandarínku a len pokrčím plecami. No, niekedy to skúšame.“

Speváčka a herečka Ayda Field zdôraznila, že sexuálna abstinencia im nerobí problém. Pri intimite je dôležitejšie, aby ste boli „na rovnakej vlne“, ako tvrdí. „Myslím si, že ľudia si mýlia sex s intimitou. Vždy sa túlime a bozkávame, držíme sa za ruky a dotýkame sa len tak na pohovke, keď pozeráme televíziu alebo film alebo čokoľvek iné.“ Intimita je dôležitá, zmysluplná stránka lásky: „Sme šťastní,“ dodala ešte. Robbie Williams a jeho manželka Ayda Field sa stali trojnásobnými rodičmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robbie Wiliams

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...