Prišla neohlásená, prekvapila novým frajerom: Speváčka Dua Lipa už nie je sama, toto je jej vyvolený

Od jej posledného rozchodu sa dlho špekulovalo, ktorý muž sa objaví po jej boku. Médiá mali aj niekoľko teórií, medzi inými napríklad sa hovorilo o vzťahu so známym americkým moderátorom Trevorom Noahom.

23.05.2023 00:00
debata
zväčšiť Speváčka Dua Lipa a jej nový priateľ - režisér... Foto: Profimedia
Dua Lipa a jej nový priateľ - režisér Romain Gavras Speváčka Dua Lipa a jej nový priateľ - režisér Romain Gavras na premiére filmu Omar La Fraise (The King of Algiers).

Aké prekvapenie teda pripravila slávna speváčka Dua Lipa, keď sa pred pár dňami objavila na festivale v Cannes, verejnosti aj zástupcom tlače. Hudobná megastar, ktorá sa minulý rok v lete predstavila aj na Slovensku, dorazila s novým partnerom.

Ruská topmodelka Irina Shayk na premiére filmu Firebrand. Čítajte viac Najprv ako gotická princezná a teraz... Ruská kráska šla s kožou na festival, takto odhalená nebola ešte žiadna hviezda

Na červenom koberci v Cannes robil speváčke spoločnosť francúzsky režisér Romain Gavras, autor úspešných filmov ako Bedári a Athena. Štyridsaťjedenročný Gavras a jeho o štrnásť rokov mladšia partnerka vyzerali vo svetlách reflektorov naozaj zamilovane. Tmavovláska dorazila v čiernych šatách s prestrihmi na tele a jej milý v elegantnom čiernom obleku.

Herečka Alicia Vikander na premiére filmu...
Topmodelka Gigi Hadid v kreácii Zac Posen na...
+17Herečka Alicia Vikander na premiére filmu...

Dvojicu neskôr zachytili aj objektívy paparazzov počas voľných chvíľ v jednom z luxusných hotelov, ktoré sú momentálne vypredané do posledného miesta a obývajú ich známe hviezdy. Speváčka si však okrem účasti na premiére, kam prišla neohlásená, vraj neplánuje zatiaľ žiadnu ďalšiu účasť na ostrosledovanom červenom koberci.

zväčšiť Speváčka Dua Lipa prišla v kreácii Chanel Haute... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Dua Lipa prišla v kreácii Chanel Haute Couture z roku 1992. Speváčka Dua Lipa prišla v kreácii Chanel Haute Couture z roku 1992.

Dua Lipa tvorila v minulosti pár napríklad s Anvarom Hadidom, bratom modeliek Gigi a Belly Hadidových. Špekulovalo sa aj o jej vzťahu s moderátorom Trevorom Noahom. Po účasti na akcii MET Gala začiatkom mája, kde bola ešte sama, sa vôbec prvýkrát oficiálne predstavila s Gavrasom práve v Cannes.

Herečka Scarlett Johansson a jej partner Colin...
Herec Adrien Brody a jeho partnerka Georgina...
+23Herec Rupert Friend a jeho partnerka Aimee...

Pozeráte si radi galérie z červeného koberca. Aj pre vás je ako stvorené prezrieť si nasledujúce odkazy. Dianie z červeného koberca v Cannes v rámci jednotlivých dní nájdete na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Cannes #Dua Lipa #Cannes 2023 #Romain Gavras

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...