Brzobohatý sa rád prezlieka za ženy, obvinila ho exmanželka Kuchařová. Je mi fyzicky zle, kam to zašlo, vraví on

Hoci sú už takmer rok rozvedení a zdalo by sa, že český šoubiznis sa môže sústrediť na nové "škandály", vzťah bývalých partnerov Taťány Kuchařovej a Ondřeja Brzobohatého opäť plní titulné stránky.

22.05.2023 12:39
Taťána Kuchařová ešte s manželom Ondřejom... Foto:
Záber z júna 2021: Taťána Kuchařová ešte s manželom Ondřejom Brzobohatým.
debata (5)

Dôvodom je dokument, ktorý sa dostal do redakcie českého denníka Blesk a v ktorom sa Taťána Kuchařová snaží o anulovanie cirkevného sobáša. Ako argumenty, ktoré sú v ňom použité a ktoré jej majú pomôcť anulovať jej neúspešné manželstvo aj „pred bohom“, použila nanajvýš pozoruhodné tvrdenia.

Ondřej Gregor Brzobohatý Čítajte viac Najkrajší pár udeľovania prestížnych cien? Brzobohatý a jeho nádherná brunetka, len málokoho Daniela neočarí

Podľa Kuchařovej sa jej bývalý manžel rád oblieka do ženských šiat a ako žena sa občas aj správa. Bývalá Miss World tiež tvrdí, že hudobník má nevyhranenú sexualitu.

Štyridsaťročný Brzobohatý sa dlhý čas vyhýbal komentovaniu káuz a obvinení z úst bývalej partnerky, ale tentoraz už aj jemu asi došla trpezlivosť. Na konanie svojej exmanželky reagoval najprv na sociálnej sieti, kde zverejnil vyjadrenie v nasledujúcom zne­ní.

„Mnohí z vás, vrátane mňa, už dúfali, že nekonečná telenovela Kuchařová vs. Brzobohatý je na konci, ale ku škode nás všetkých nie je, za čo sa vám vopred ospravedlňujem. Je mi veľmi trápne z toho, že zhrdenosť a z nej prameniaca pomstychtivosť mojej bývalej ženy, Taťány Kuchařovej, došla až do tohto bodu, keď Taťána poskytla Blesku kompletné znenie cirkevnej žaloby, ktorej obsah mal pôvodne zostať za zatvorenými dverami Metropolitného cirkevného súdu,“ napísal na instagramovom profile Brzobohatý.

Záber z júna 2021: Taťána Kuchařová ešte s...
Zamilovaný párik, ktorý sa už neskrýva -...
+3Miss World 2006 Taťána Kuchařová a jej...

„Denník Blesk ma s obsahom tejto žaloby konfrontoval a ja som sa rozhodol, že už nemôžem ďalej mlčať. Obvinenia sú totiž natoľko závažné, že sa proti nim už musím brániť. Ďakujem vopred za podporu a dúfajme spoločne, že to už bude definitívna bodka za týmto všetkým,“ doplnil tiež syn zosnulého herca Radoslava Brzbohatého a herečky Hany Gregorovej.

689494457 Čítajte viac Nový chlap v živote krásnej Kuchařovej! Pamätáte si ešte jej bývalých? Títo muži stáli po jej boku

V denníku Blesk a následne aj online vyšiel v pondelok rozhovor, v ktorom reaguje na obvinenia exmanželky, pričom jej tvrdenia označil za lživé. „Do slova a do písmena si túto jej vetu pamätám – ak sa so mnou rozvedieš, tak ťa zničím, Ondřej! Vôbec ma nenapadlo, ako a skrze čoho by toho vôbec mohla byť schopná. Teraz to vidím. Len tomu vôbec nerozumiem,“ vyjadril sa pre denník Brzbohatý.

Dodal tiež, že mu je až fyzicky zle, že situácia došla až takto ďaleko. Zároveň uviedol, že o svojej orientácii nemá pochybnosti a bola vždy heterosexuálna. To, že sa prezliekal do ženských kostýmov a nechal sa nalíčiť či nosil parochne, hudobník nepopiera. Zdôraznil však, že to je iba prejav jeho obdivu voči umeniu drag show a jedna „hra“. Jej účastníčkou, kedysi ešte so šťastným úsmevom (ako ukazujú fotografie), bola aj Kuchařová.

Na podporu českého umelca sa postavili mnohí jeho kolegovia. Práve na sociálnej sieti sa objavili podporné komentáre od ľudí ako Libor Bouček, Matěj Ruppert, Patricie Pagáčová či Dara Rolins. „Ondrejko, drž sa a buď aj naďalej tým, kto nestráca úroveň,“ odkázala mu slovenská speváčka. Brzbohahatého verejne podporila aj sestra Rola Brzbohatá.

Kuchařová už tiež stihla reagovať, pričom poprela, že by sa citlivý dokument dostal do redakcie Blesku z jej rúk. „Žiadam šéfredaktora Blesku o vysvetlenie, ako sa dostal k citlivému dokumentu,“ napísala plavovláska k odkazu na sociálnej sieti – čiernemu štvorcu, ktorý doplnila aj slovami, že „nikdy verejne nikoho nepoškodila a Ondřej nie je výnimkou“.

Pozeráte si radi galérie z červeného koberca. Aj pre vás je ako stvorené prezrieť si nasledujúce odkazy. Dianie z červeného koberca v Cannes v rámci jednotlivých dní nájdete v zozname nižšie.

Carys Zeta Douglas prišla podporiť svojho otca...
Herečka Elle Fanning sa objavila na červenom...
+50Herec Michael Douglas v sprievode manželky...
Herečka Laura Harrier v kreácii Saint Laurent.
Laura Harrier(vľavo)  a Iris Law v kreácii...
+28Araya Hargate pózuje na premiére filmu 'Monster'.
Herečka Kelly Rutherford v šatách a s kabelkou...
Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge v...
+41Herec Harrison Ford predstavil v Cannes film...
Slovenka Adriana Karembeu v kreácii Yanina...
Britská herečka Naomi Ackie v kreácii Valentino...
+18Carla Bruni na filmovom festivale v Cannes.
Mohammed Al Turki a topmodelka Naomi Campbell v...
Herec Robert De Niro (vľavo), herec Leonardo...
+33Ruská topmodelka Natasha Poly na slávnostnej...
Zľava: Cory Michael Smith, Julianne Moore,...
Lydia Bielen na premiére filmu May December.
+8Zľava: Cory Michael Smith, Julianne Moore,...
Herečka Alicia Vikander na premiére filmu...
Topmodelka Gigi Hadid v kreácii Zac Posen na...
+17Herečka Alicia Vikander na premiére filmu...
Topmodelka Naomi Campbell na filmovom festivale...
Herečka Helen Mirren na otvorení 76. ročníka...
+4Herečka Uma Thurman na filmovom festivale v...
Francúzska topmodelka Cindy Bruna na premiére...
Brazílska modelka Izabel Goulartová bola v...
+47Topmodelky Sara Sampaio (vľavo) a Josephine...

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #rozvod #blesk #Ondřej Brzbohatý #Taťána Kuchařová #obvinenia

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...