Miliardár Bezos má oči len pre pózy Sanchezovej v bikinách. Láska je silná, prsteň za 3 milióny eur je dôkaz

Už niekoľko týždňov si užívajú život miliardárov. Na superluxusnej jachte sa presúvali z letoviska do letoviska. Neprekvapí, že podnikateľ Jeff Bezos s partnerkou zakotvili na francúzskej riviére.

24.05.2023 00:00
Jeff Bezos a jeho snúbenica Lauren Sanchez Foto:
Miliardár Jeff Bezos a jeho snúbenica Lauren Sanchez si užívajú už niekoľko týždňov na superluxusnej jachte. Jej odhadovaná cena je 500 miliónov dolárov.
debata (4)

Päťdesiatdeväťročný šéf Amazonu vzal svoju o šesť rokov mladšiu partnerku do dejiska slávneho filmového festivalu – mestečka, ktoré sa počas jeho konania mení na miesto plné večierkov, nekonečných žúrov, ale aj dôležitých podnikateľských schôdzok.

Irina Shayk Čítajte viac Šok v uliciach Cannes: Nohavičky, podprsenka a v nich sebavedomá ruská kráska. Príde nabudúce nahá?

Ktohovie, či to posledné je na pláne dňa – tipli by sme si však, že v tomto prípade naozaj nie. Dvojica, ktorá patrí medzi ostrosledované páry súčasného sveta, totiž podľa všetkého oslavuje dôležitý krok. Miliardár Bezos údajne požiadal Sanchezovú o ruku a do pár mesiacov by chcel, aby bola svadba.

Miliardár Jeff Bezos a jeho snúbenica Lauren...
Miliardár Jeff Bezos a jeho snúbenica Lauren...
+2Neostrý záber na prsteň na ruke Lauren...

Paparazzovia sa snažia už niekoľko dní zachytiť dôkladne prsteň, ktorý sa objavil na ruke niekdajšej moderátorky Sanchezovej. Podľa všetkého ide o poriadny „šuter“ a rovnako aj obrovskú investíciu. Hoci slovo obrovská je v kontexte Bezosovho majetku relatívne.

zväčšiť Zľava: Producentka Ginevra Elkann, miliardár... Foto: Victor Boyko/Getty Images for Vanity Fair
Ginevra Elkann, miliardár Jeff Bezos a jeho snúbenica Lauren Sanchez Zľava: Producentka Ginevra Elkann, miliardár Jeff Bezos a jeho snúbenica Lauren Sanchez na večierku Vanity Fair x Prada Party, ktorá sa konala v rámci festivalu v Cannes.

Ako píše portál magazínu Hello!, z neostrých záberov (foto nájdete aj v galérii) zatiaľ odborníci usúdili, že by mohlo ísť o šperk s diamantom veľkosti 15 až 20 karátov. Jeho hodnota by mohla štartovať na sume dva milióny dolárov, ale niektorí tvrdia, že by to mohlo byť aj 3,5 milióna dolárov.

Podnikateľka a filantropka MacKenzie Scott na archívnom zábere. Čítajte viac Bezosova ex sa opäť rozvádza! Koľko dostane od najbohatšej ženy sveta učiteľ chémie?

Momentky zo superluxusnej jachty Koru (ktorej hodnota sa, mimochodom, odhaduje na 500 miliónov dolárov) hovoria jasnou rečou. Dvojica je do seba až po uši zamilovaná a slávny člen zoznamu najbohatších ľudí planéty sa svojej zrelej príťažlivej partnerky nevie nabažiť. Či ho aj rozbúrené hormóny viedli k tomu, aby sa poponáhľal s vyslovením dôležitej otázky, nedokážeme posúdiť. Ale pozrite sa sami, zdá sa, že pre túto ženu by „pán Amazon“ zniesol aj modré z neba…

Herečka Scarlett Johansson a jej partner Colin...
Britská topmodelka Rosie Huntington-Whiteley...
+34Herec Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilson.

Pozeráte si radi galérie z červeného koberca. Aj pre vás je ako stvorené prezrieť si nasledujúce odkazy. Dianie z červeného koberca v Cannes v rámci jednotlivých dní nájdete na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #zásnuby #prsteň #Jeff Bezos #jachta #Lauren Sanchez

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...