Nemecká kráska vystriedala v Cannes pánsku spoločnosť: Minulý rok manžel, tento rok... kto ju to objíma?

Ani nemecká topmodelka a podnikateľka Toni Garrn nechýba na 76. ročníku filmového festivalu v Cannes. Krásna je hádam rovnako ako minulý rok či predvlani, jedna vec sa však zmenila.

25.05.2023 00:00
Toni Garrn Foto: ,
Topmodelka Toni Garrn v kreácii Michael Kors na premiére filmu Firebrand.
debata

Blondínku, ktorá patrila medzi hviezdy značky Victoria's Secret, na červenom koberci slávneho festivalu v roku 2022 sprevádzal manžel – americký herec Alex Pettyfer. Dvojica si však manželský zväzok dlho neužila. Prišli problémy a partneri ohlásili rozvod. A to dokonca len pár mesiacov po romantickej svadbe na gréckom ostrove Paros, kde si minulý rok v lete povedali ÁNO už druhýkrát a v spoločnosti priateľov (prvá svadba bola v roku 2020 iba v komornom počte).

Herečka Alicia Vikander na premiére filmu...
Topmodelka Gigi Hadid v kreácii Zac Posen na...
+17Herečka Alicia Vikander na premiére filmu...

Tridsaťročná blondínka sa tak do dejiska filmového festivalu vybrala tento rok sama. Dlho to však tak neostalo. Pri premiére novinky Firebrand, ktorá sa konala v nedeľu večer, sa totiž po jej boku objavil nový muž. Respektíve, ak máme byť presnejší vlastne až taký nový nie je.

Nemecká modelka Toni Garrn a model Jon... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Toni Garrn a model Jon Kortajarena Nemecká modelka Toni Garrn a model Jon Kortajarena na premiére filmu Firebrand.

Garrnovej robil spoločnosť španielsky model Jon Kortajarena, s ktorým sa kráska pozná už niekoľko rokov v rámci brandže. Fešák, ktorého tvár nie je neznáma ani slovenskému čitateľovi z množstva reklám a kampaní, sa k plavovláska pritúlil a s úsmevom jej dal aj pusu na líce.

Rosie Huntington-Whiteley prišla v kreácii Fendi Haute Couture Čítajte viac Kedysi sa vyzliekali do bielizne a ohúrili svet, dnes... keď sa anjeli zlietnu do Cannes, vyzerá to presne takto

Novým partnerom slávnej modelky však Kortajarena asi nebude. Už niekoľko rokov otvorene hovorí o tom, že je gay a dokonca v minulosti tvoril nejaký čas aj pár s iným slávnym členom queer komunity – hercom Lukeom Evansom.

zväčšiť Topmodelka Toni Garrn a jej niekdajší manžel... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Toni Garrn a jej manžel Alex Pettyfer Topmodelka Toni Garrn a jej niekdajší manžel Alex Pettyfer spoločne na premiére filmu Traingle of Sadness v Cannes v roku 2022.

S topmodelkou Toni Garrnovou ich spojila v Cannes účasť a ambasádorovanie na červenom koberci pre jednu zo značiek, ktoré posielajú známe tváre pred objektívy z celého sveta. Kráska si na túto príležitosť obliekla kreáciu Michael Kors, kým jej fešný kolega dorazil v klasickom smokingu.

Herečka Scarlett Johansson a jej partner Colin...
Britská topmodelka Rosie Huntington-Whiteley...
+34Herec Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilson.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Cannes #Toni Garrn #Alex Pettyfer #Jon Kortajarena #Cannes 2023

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...