Nevideli sa tri dlhé roky... Britney Spears sa konečne stretla s odcudzenou mamou, potom prišli tieto slová

Speváčka Britney Spears má s rodinou komplikovaný vzťah. A platí to pre väčšinu jej členov.

27.05.2023 00:00
britney2015 Foto:
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2015.
debata

Inak to nebolo ani vo vzťahu s jej mamou Lynne Spearsovou, s ktorou sa popová hviezda nevidela údajne viac ako tri roky. Zmenilo sa to len pred pár dňami, keď sa Lynne Spears rozhodla urobiť prvý krok a stretnúť sa s odcudzenou dcérou.

Vo štvrtok večer speváčka potvrdila, že došlo k takémuto stretnutiu. Na Instagrame tiež zanechala odkaz, ktorý vlieva nádej do rodinných roztržiek a odcudzenia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa River Red (@britneyspears)

„Moja zlatá mama sa včera po 3 rokoch objavila pred mojimi dverami… bolo to tak dlho… s rodinou je vždy potrebné vyriešiť veci… ale čas zahojí všetky rany!!! A potom, čo som bola schopná oznámiť to, čo som v sebe tak dlho dusila, cítim sa požehnane, že sme sa mohli pokúsiť sa uviesť veci do poriadku! Veľmi ťa milujem,” napísala hviezda v príspevku na sociálnej sieti.

onathan Davino pomáha svojej snúbenici - herečke Sydney Sweeney Čítajte viac Blond kráska Sweeney je objektom túžby mnohých... ale smola! Toto je muž jej života, už jej navliekol aj prsteň

Speváčka bola niekoľko rokov pod opatrovníckym právom svojho otca Jamieho Spearsa a v podstate nemohla sama riešiť takmer nič z vlastného života. Keď potom súd zrušil opatrovníctvo, hviezda údajne úplne prerušila kontakt so svojím otcom a neplánuje ho vídať ani v budúcnosti. Komplikovaný vzťah má aj so sestrou Jamie Lynn a bratom Bryanom. V minulosti tiež uviedla, že sa cítila byť využívaná celou rodinou, ktorá mala jej talent a popularitu zneužívať na vlastné obohacovanie sa a presadzovanie svojich záujmov.

Slovenská modelka Adriana Sklenaříková sa tiež...
Francúzska topmodelka Cindy Bruna pózuje...
+36Modelka Elsa Hosk sa objavila v poriadne...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Britney Spears #mama #odcudzenie

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...