Pár týždňov po pôrode žiari ako slniečko: Nevesta monackej princeznej ozdobila Veľkú cenu, nechýbali ani slávne deti

Monako žilo počas uplynulého víkendu Veľkou cenou Formuly 1. A to sa nezaobišlo bez členov monackej kniežacej rodiny.

29.05.2023 09:45
Louis Ducruet, syn monackej princeznej... Foto:
Louis Ducruet, syn monackej princeznej Stephanie a jeho manželka Marie Chevallier na Veľkej cene Monaka.
debata

Samozrejme, najväčšiu pozornosť pútala princezná Charlene a jej manžel – knieža Albert III., ktorí spoločne odovzdali v závere ceny víťazovi a ďalším pretekárom. Charlene zaujala od prvého momentu – išlo totiž o prvé verejné vystúpenie od korunovácie britského kráľa Karola III. začiatkom mája. A manželka hlavy monackého kniežatstva prekvapila výraznou vizuálnou zmenou (pozrite sa tu).

Princezná Charlene z Monaka Čítajte viac Táto blond štica je už minulosť: Princezná Charlene spravila radikálnu zmenu, tvár sa však nemení... ani náznak úsmevu

Okruh, po ktorom sa premávali obrovskou rýchlosťou najväčšie hviezdy pretekárskych tímov, však prilákal aj ďalšie tváre z monackého kniežatstva. Preteky si nenechala ujsť Charlotte Casiraghi, ale ani jej bratia Pierre a Andrea Casiraghiovci – potomkovia monackej princeznej Caroline. Všetci dorazili so svojimi polovičkami a deťmi a užívali si nielen samotnú súťaž, ale aj pozornosť fotografov.

Louis Ducruet, syn monackej princeznej...
Zľava: Producent Dimitri Rassam a jeho manželka...
+4Princezná Charlene a knieža Albert sa spoločne...

O tú sa museli podeliť aj so svojím bratrancom Louisom Ducruetom, synom monackej princeznej Stephanie. Ducruet, ktorého mala princezná s osobným strážcom Danielom Ducruetom. A tiež jeho manželkou Marie. Sympatická tmavovláska sa ukázala na verejnosti prvýkrát od aprílového pôrodu ich spoločného potomka a doslova žiarila. V krátkych prúžkovaných letných šatách predviedla svoje popôrodné krivky, ale aj spokojnú náladu.

zväčšiť Princezná Stéphanie z Monaka (v strede) so... Foto: POOL Bruno Bebert/Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia
623214239 Princezná Stéphanie z Monaka (v strede) so svojimi dvoma deťmi - Louisom a Pauline Ducruetovcami, ktoré sú aj v línii na monacký kniežací trón - zatiaľ ako 15. a 16. následník v poradí.

Hoci Marie a Louis žijú svoj život omnoho viac mimo pozornosti médií a tiež luxusu monackého paláca, so zvyškom rodiny podľa všetkého vychádzajú veľmi dobre. Naznačovali to aspoň zábery, na ktorých sú zachytení aj s Casiraghiovcami či princeznou Alexandrou – najmladšou dcérou princeznej Caroline. Ani ona na pretekoch nechýbala, spoločnosť jej robil jej priateľ. Viac si už pozrite v galérii.

POZRITE SI TIEŽ

Video
Adonxs: Byť angažovaný môžem aj tým, že ľudia vidia, s kým idem na večeru a ako žijem / Zdroj: PRAVDA

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #rodina #manželka #Monako #Louis Ducruet #Charlotte Casirgahi

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...