Tajné stretnutie Harryho a Williama s mužom, ktorý zohral v živote ich matky kľúčovú rolu

Princ William a princ Harry sa tajne stretli s komorníkom princeznej Diany, Paulom Burrellom predtým, ako sa vojvoda zo Sussexu oženil s niekdajšou herečkou, Meghan Markleovou.

29.05.2023 12:00
Princ William (vľavo) a princ Harry Foto: ,
Princ William (vľavo) a princ Harry na zábere zo septembra 2022.
debata

Ako informuje denník The Sun, predpokladalo sa, že kráľovskí bratia naposledy hovorili s Burrellom po pohrebe svojej matky v roku 1997, ale teraz vyšlo najavo, že sa stretli v Kensingtonskom paláci v roku 2017 potom, čo Harry oznámil zasnúbenie s americkou herečkou, dnes vojvodkyňou zo Sussexu. Paul Burrell sa údajne zúčastnil stretnutia s Williamom a Harrym sám, aby im dal „viac detailnejších informácií“ o niektorých aspektoch života ich zosnulej matky.

Princ Harry so sesternicou - princeznou...
Princ Harry prichádza na korunováciu svojho...
+10Princ Harry prichádza na korunováciu svojho...

Zdroj z kráľovského paláca pre denník The Sun povedal: „Bolo to veľmi nenápadné stretnutie, do niektorých aspektoch ich života by mohol Burrell vrhnúť viac svetla. Žiadali od neho, aby všetko zostalo "tajné“ a on to rešpektoval." Bývalý komorník im vraj s radosťou porozprával všetko, čo vedel a osvetlil ich spomienky.

Princezná Kate z Walesu prichádza na...
Princ William a princezná Kate z Walesu na...
+49Princ William a princezná Kate z Walesu na...

Paul Burrell bol Dianiným dôverníkom až do jej smrti. Nedávno dokonca naznačil, že Diana by sa zúčastnila aj korunovácie jej bývalého manžela kráľa Karola III. a kráľovnej Camilly, keby bola nažive, pretože ona sama by bola veľmi úspešná. Pre magazín ‚OK" povedal: „Vždy si hovorím: 'Čo by urobila v tejto situácii?‘ Na korunovácii by vo svojich 60 rokoch vyzerala nádherne a zatienila by všetkých ako vždy. Nemyslím si, že by prechovávala nejaké nepriateľstvo voči svojmu bývalému manželovi alebo jeho novej manželke. Myslím, že by sa v živote posunula ďalej a sledovala by svoje vlastné ambície a stále by bola kráľovnou sŕdc.“

Vo februári Paul Burrell (64), ktorý v roku 2003 vydal knihu „A Royal Duty“ priznal, že bojuje s ťažkým ochorením, rakovinou prostaty – viac tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princ Harry

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...