Som pripravená, povedala mi Tina pred smrťou, hovorí speváčka Cher. Na Turnerovú spomína s nehou

Vystupovali spolu už v sedemdesiatych rokoch a ich vzťah prekročil pracovnú sféru. Speváčka Cher sa s bývalou kolegyňou Tinou Turnerovou priatelila.

30.05.2023 00:00
Cher. Foto: ,
Speváčka Cher.
debata (1)

Iba pred pár dňami 77-ročná hudobná ikona reagovala na úmrtie svojej kamarátky a kolegyne v rozhovore MSNBC. Prezradila tiež, že Turnerovú sa snažila pravidelne navštevovať. "Začala som ju navštevovať, pretože som si pomyslela: ‚Musím tento čas vložiť do nášho priateľstva, aby vedela, že sme na ňu nezabudli.‘,“ prezradila Cher.

Tina Turner Čítajte viac Švajčiarsko milovala, mohla tam robiť to, čo inde nešlo. Obyvatelia mesta spomínali, aká bola Tina Turner susedka

Turnerovú navštevovala vo Švajčiarsku, pričom sa na návštevách striedala s ďalšími kolegami a priateľmi speváčky, ktorá zomrela minulý týždeň vo veku 83 rokov. „Trávili sme s ňou čas a bola z toho šťastná. Tie návštevy boli plné smiechu,“ uviedla Cher.

Speváčka Tina Turner v začiatkoch svojej...
Speváčka Tina Turner na archívnom zábere.
+8ROK 1985:  Tina Turner a Lionel Richie počas...

V rozhovore tiež prezradila, že Tina Turner bola naozaj chorá, no nechcela, aby ľudia o tom vedeli. „Ku koncu mi raz povedala, že je naozaj pripravená. Že už to nechce ďalej znášať,“ komentovala Cher.

Tina Turner Čítajte viac Vydláždila cestu ženám vyzliecť sa na pódiu. Tina Turner netúžila byť sexy, šatami vládla nad divákom aj životom

Ako uviedli vo vyhlásení zástupcovia pozostalosti a speváčkin druhý manžel Erwin Bach, Tina Turner zomrela prirodzenou smrťou vo veku 83 rokov. Dlhé roky však bojovala s vysokým tlakom a prekonala aj rakovinu tráviaceho traktu. Pár mesiacov pred smrťou informovala o tom, že takmer zomrela pre zápal obličiek.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #choroba #Tina Turner #zivot #Cher

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...