Pred pár dňami v Cannes a teraz? Ally McBealová a Indiana Jones sa snažili o nenápadnosť, ale... Majú za sebou veľký deň

Harrison Ford a Calista Flockhar sa bok po boku ukázali pred objektívmi počas očakávanej premiéry nového filmu zo série Indiana Jones.

30.05.2023 12:00
France Cannes 2023 Indiana Jones and the Dial... Foto: ,
Herec Harrison Ford a jeho manželka Calista Flockhart pred pár dňami v Cannes.
debata

Len pred pár dňami žiarili ako hviezdy vo festivalovom Cannes. Harrison Ford a Calista Flockhar sa bok po boku ukázali pred objektívmi počas očakávanej premiéry nového filmu zo série Indiana Jones. Ich spoločné zábery z červeného koberca boli plné nehy aj lásky, slávny pár žije v manželstve už 13 rokov.

Herečka Kelly Rutherford v šatách a s kabelkou...
Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge v...
+41Herec Harrison Ford predstavil v Cannes film...

Aktuálne však nežijú starosťami a radosťami filmových hviezd, ale „obyčajných“ rodičov. 58-ročná Flockhart a 80-ročný Ford prišli podporiť ich 22-ročného syna Liama, ktorý končil univerzitu, doštudoval na Amherst College v Massachusetts.

zväčšiť Herec Harrison Ford predstavil v Cannes film... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Harrison Ford, Calista Flockhart Herec Harrison Ford predstavil v Cannes film Indiana Jones a nástroj osudu. Sprevádzala ho manželka Calista Flockhart v kreácii Zuhair Murad.

Počas slávnostnej promócie na univerzite sa obaja herci snažili zapadnúť medzi ostatných rodičov, ktorí sledovali, ako si ich ratolesti preberajú diplomy z Amherst College v Massachusetts. Podobne ako ostatné mamy, na tvári slávnej Ally McBealovej sa dalo pozorovať dojatie aj radosť v okamihoch, ako si svojho syna fotografovala.

zväčšiť Harrison Ford a Calista Flockhart na promócii... Foto: Profimedia
Harrison Ford a Calista Flockhart Harrison Ford a Calista Flockhart na promócii Liama Flockharta.

Herečka si Liama adoptovala v januári 2001, v čase, kedy žila sama. Až následne sa stretla so svojím terajším manželom, Harrisonom Fordom. Ten má z predchádzajúcich manželstiev štyri staršie deti.

zväčšiť Harrison Ford a Calista Flockhart na promócii... Foto: Profimedia
Harrison Ford a Calista Flockhart Harrison Ford a Calista Flockhart na promócii Liama Flockharta.

Calista Flockhart pôsobí neuveriteľne mladistvo a aj pred blížiacou sa 60-kouje veľmi aktívna, čo platí aj pre jej manžela Forda. Dvojicu viackrát zachytili paparazzovia pri prechádzke, ale aj joggingu či ceste do fitness centra. Známa herečka je dlhé roky štíhla dáma a to sa nezmenilo ani vekom. Jedálniček má veľmi zdravý, v prvom rade ho tvorí ovocie, zelenina a ryby. Okrem toho si však dopraje občas aj obľúbené sladké pochúťky.

Herečka Eva Longoria v kreácii Tony Ward...
Brazílska modelka Isabeli Fontana.
+23Herečka Geri Halliwell na záverečnom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Harrison Ford #Calista Flockhart

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...