Tromfla hádam aj Cibulkovú! Speváčka Bagárová vystrojila dcérke oslavu, z toľkej výzdoby sa točí hlava

Domáce aj svetové celebrity už dávnejšie prepadli trendu veľkolepých narodeninových osláv pre svoje ratolesti.

30.05.2023 17:50
Monika Bagárová Foto: ,
Speváčka Monika Bagárová.
debata

Iba nedávno sa takto napríklad pochválila americká megastar Kim Kardashian, ktorá pre svoju dcérku zorganizovala oslavu s postavičkami a výzdobou Hello Kitty.

Podobnou cestou kráča aj česká speváčka Monika Bagárová – mama dcérky Rumie. Porotkyňa šou Superstar, ktorá sa v tomto programe kedysi tiež uchádzala o titul v súťaži, sa podelila na sociálnej sieti o zábery z osláv tretích narodenín svojej „Ruminky“, ako ju zvykne nazývať v postoch na Instagrame.

Kim Kardashian Čítajte viac Hotový lunapark v luxusnej vile, všade milovaná Hello Kitty! Kardashianka vystrojila oslavu pre dcérku za tisíce

A je jasné, že na svojej dcérke nešetrila. Pre Rumiu zorganizovala oslavu v štýle rozprávky Frozen, ktorú milujú dievčatá aj chlapci po celom svete už niekoľko rokov. Na dievčatko a jej kamarátky čakala výzdoba v duchu zamrznutej krajiny, množstvo belasých, ružových a bielych balónov či pompézna torta. Aby toho nebolo dosť, Rumiu prišla potešiť aj postava Elsy – teda herečka oblečená v kostýme.

Samozrejme, v prípade známych osobností často platí, že podobné rozmarnosti sú výsledkom ich mediálnej či PR spolupráce s konkrétnymi značkami alebo firmami. V prípade Bagárovej to nebolo inak. Je teda jasné, že oslava pre dcéru, ktorá by našinca vyšla určite na pár tisícok, bola pre speváčku za symbolickú (ak vôbec nejakú) cenu.

Dominika Cibulková Čítajte viac Všade balóny a krištáľ, záplava ružovej a rozžiarená Cibulková: Takto ex-tenistka prezradila pohlavie bábätka

Na domácej scéne je určite jednou z najznámejších mamičiek, ktoré organizujú posobné oslavy, ex-tenistka Dominika Cibulková. Jej mamičkovská láska pretavená do pompéznych osláv narodenín sa ráta nie na tisícky, ale desaťtisíce eur. O bývalej profesionálnej športovkyni je však známe, že toľko (a možno aj viac) je ochotná utratiť z vlastného vrecka (viac si pozrite tu). K synovi Jakubkovi pred pár mesiacmi pribudla aj sestra Nina, čiže „dôvodov“ na oslavy bude o jedno dieťa viac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #rodina #Kim Kardashian #Dominika Cibulková #oslava #Monika Bagárová

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...