Takto to Ivana Gáborík a Katka Jakeš rozbalili, ich choreografiu musíte vidieť! Hotový výbuch energie

Manželia Gáboríkovci sa len pred pár týždňami zvŕtali na parkete 8. série Let's Dance, v ktorej sa pretancovali až do semifinále.

31.05.2023 00:00
debata

Profesionálnej tanečnici a niekdajšiemu hokejovému útočníkovi NHL tak uniklo finále len o vlások.

Ivana a Marián Gáboríkovci v Let's Dance.
Marián Gáborík a Ivana Gáborík v 2. časti šou...
+13Marián Gáborík a Ivana Gáborík  v 3. kole Let's...

Počas niekoľkých týždňov Slovensko sledovalo pokroky Mariána Gáboríka po boku jeho krásnej manželky Ivany. Tesne po finále šou, v ktorej napokon zvíťazila herečka Jana Kovalčiková s Vilémom Šírom, sa pre Gáboríka začala iná „šnúra“, v štúdiu MS v hokeji spolu s Borisom Valábikom komentovali výkony hráčov na ľade.

ivana gáborík Čítajte viac Gáboríkovci: Tajomstvo ich prvého novomanželského tanca? Budete prekvapení, čo mu predchádzalo

K tancu sa však pravidelne vracia práve Ivana Gáborík, skvelé tanečné video ponúkla aj svojim fanúšikom na Instagrame, ktorých má takmer 220 000. Spoločnosť pred kamerou jej robila aj niekdajšia tanečnica z Let's Dance, Katarína Jakeš (rod. Štumpfová). Tá je aktuálne vo vyššom štádiu tehotenstva, bruško jej však nebránilo poriadne to „rozbaliť“ – tanečnice predviedli choreografiu na hit Glorie Estefan – pozrite sa, ako to štvorici mamičiek ladilo. Video (nižšie) Ivana Gáborík nazvala „Dance moms“.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Katka Jakeš sa počas 8. série šou Let's Dance objavila aj v hľadisku, aby podporila svoju dobrú kamarátku, dvojnásobnú mamičku Ivanu Gáborík – viac tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marián Gáborík #Let's Dance #Ivana Gáborík

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...