Som krehký kvietok, túto jednu vec si fakt nemôžem dovoliť, prezradila Scarlett Johansson

Americká herečka Scarlett Johansson sa radí medzi najznámejšie herečky súčasnosti. Pomáhajú jej v tom navštevované filmy, úspešné projekty, jej krása a pozornosť médií.

31.05.2023 10:00
Scarlett Johansson Foto: ,
Herečka Scarlett Johansson v kreácii Prada na prezentácii filmu 'Asteroid City'.
debata

Jednu vec však 38-ročná blondínka nevyužíva – narozdiel od množstva svojich kolegov. Nie je na sociálnych sieťach. Dôvody vysvetlila už pred nejakým časom, keď sa objavila ako hosť v podcaste The Skinny Confidential Him & Her Podcast.

„Úprimne, som príliš krehká osoba na to, aby som mala sociálne médiá. Nedokážem to. Moje ego je príliš krehké, môj mozog je príliš krehký. Som ako delikátny kvietok,“ uviedla tak trochu s humorom herečka.

Scarlett Johansson v kreácii Prada Čítajte viac Úchvatná a po uši zaľúbená Scarlett Johansson vzala v Cannes dych. Milujeme ťa, vítali ju davy

Priznala sa tiež, že používanie sociálnych médií si už vyskúšala. Prostredníctvom telefónu jej spoločnosti. „Uvedomila som si, že dvadsať minút čumím na niekoho Instagram – niekoho, kto pracoval pre moju kamarátku. A odrazu som vedela, že má pitbula, dve dcéry a žije v Burbanku. To všetko som zistila za asi sedemnásť minút,“ uviedla pobavená Scarlett. Následne však dodala, že vtedy si uvedomila, že na stránkach ako Instagram či Facebook skrátka byť nemôže.

zväčšiť Herečka Scarlett Johansson a jej partner Colin... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Scarlett Johansson a jej partner Colin Jost Herečka Scarlett Johansson a jej partner Colin Jost na premiére filmu Asteroid City.

„Stáva sa zo mňa trojročné dieťa, ktoré dostalo do rúk mamin telefón. Absolútne ma to pohltí. Preto viem, že tam nemôžem byť,“ vysvetlila Scarlett, ktorá nedávno uviedla nový film na festivale v Cannes. Novinka Asteroid City v réžii Wesa Andersona je prvou spoluprácou herečky a režiséra a hviezda uviedla, že si nakrúcanie veľmi užila. Vyzeralo to tak aj pri stretnutí s celou filmovou delegáciou na červenom koberci. Viac si pozrite v galérii.

Herečka Scarlett Johansson a jej partner Colin...
Britská topmodelka Rosie Huntington-Whiteley...
+34Herec Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilson.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #sociálne siete #Scarlett Johansson

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...