Má 29, rodičov milionárov a bude matkou dieťaťa 83-ročného Al Pacina: Kto je tmavovlasá kráska Noor Alfallah?

V Hollywoode akoby sa vrece roztrhlo s hviezdnymi veteránmi, ktorí sa stanú otcami. Po tom, čo oznámil 79-ročný Robert De Niro, že sa v máji stal opäť otcom, ďalšieho dieťaťa sa dočká aj jeho kolega a kamarát Al Pacino.

01.06.2023 00:00
Al Pacino a jeho partnerka Noor Alfallah Foto:
Herec Al Pacino a jeho partnerka Noor Alfallah na zábere z apríla 2023.
debata (14)

Osemdesiattriročný herec, ktorého svet pozná najmä z trilógie Krstný otec, by sa už o pár mesiacov mal tešiť z ďalšieho potomka. Privedia ho na svet jeho partnerka – 29-ročná Noor Alfallah.

Al Pacino Čítajte viac Neuveríte! Al Pacino bude opäť otcom. Pred troma rokmi prekročil 80-ku

Hoci správy vo svetových médiách sa sústreďujú v prvom rade na hereckú legendu, my sme si trochu posvietili aj na samotnú budúcu mamičku, ktorá je od Pacina mladšia o rovných 54 rokov. Kto teda je Noor Alfallah?

zväčšiť Noor Alfallah na zábere z roku 2019. Foto: Profimedia
Noor Alfallah Noor Alfallah na zábere z roku 2019.

1. Narodila sa v Kuvajte do rodiny americkej matky a kuvajtského otca. Rodina sa neskôr presťahovala do USA a Noor vyrastala v luxusnom prostredí štvrte Beverly Hills. Pochádza z bohatej a dobre situovanej rodiny. Majetok rodiny Alfallahovcov sa vraj hýba okolo 9-miestnej sumy.

Virginie Efira a jej kolega Melvil Poupaud Čítajte viac Má 46, o 11 rokov mladšieho partnera a... slávna francúzska herečka je tehotná. Ktoré známe ženy rodili po 40-ke či 50-ke?

2. Vyštudovala USC’s School of Cinematic Arts, kde získala bakalársky titul. V štúdiu pokračovala a získala tiež magisterský titul z filmovej a televíznej produkcie na UCLA.

3. Pracovala bo filmovej brandži, bola napríklad na jednej z vedúcich pozícii v spoločnosti Lynda Obst Productions v Sony, krátko pôsobila aj v produkčnej filmovej spoločnosti Plan B Entertainment, ktorú spoluvlastní Brad Pitt. Momentálne má stále zmluvu so spoločnosťou Imagine Productions.

zväčšiť Al Pacino a jeho partnerka Noor Alfallah. Foto: Profimedia
Al Pacino Al Pacino a jeho partnerka Noor Alfallah.

4. Vzťah s Al Pacinom bol odhalený v apríli minulého roka, ale predpokladá sa, že dvojica je spolu už od štartu pandémie. Vekový rozdiel údajne nie je žiaden problém, hoci Al Pacino je starší ako jej vlastný otec a Noor je zase mladšia ako jedna z Pacinových dcér.

View this post on Instagram

A post shared by Noor (@nooralfallah)

5. Noor má očividne slabosť pre starších mužov. Al Pacino nie je prvou slávnou osobnosťou v zrelom veku, s ktorou má vzťah. V minulosti bola aj partnerkou Micka Jaggera (v tom čase mal 74, ona 22). Randila s miliardárom Nicolasom Berggruenom a krátko vraj aj s režisérom Elim Rothom.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Al Pacino #Noor Alfallah

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...