Diváci smútia za obľúbeným hitom Dunaj, k vašim službám. Jeho hviezda má dôvod na radosť, má 4 kilá a 55 cm

Zvykne sa hovoriť, že kde sa niečo končí, iné sa zase začína. A v tomto kontexte vyznieva priam symbolicky novinka jedného z hlavných protagonistov seriálového hitu Dunaj, k vašim službám.

01.06.2023 10:00
Marek Rozkoš Foto:
Herec Marek Rozkoš na 4. kole šou Let´s Dance.
debata

V utorok 30. mája sa diváci rozlúčili s druhou sériou projektu, ktorý sa však po niekoľkomesačnej pauze na obrazovky vráti. A iba deň pred jej odvysielaním sa odohrala aj radostná udalosť v živote herca Mareka Rozkoša.

Predstaviteľ Petra Kučeru sa stala 29. mája otcom. Jeho manželka, partnerka a tiež divadelná kolegyňa mu porodila syna. Chlapček, ktorý sa narodil s mierami 55 centimetrov a 4000 gramov, dostal meno Marko. Rozkoš sa o túto novinku podelil aj so svojimi fanúšikmi, keď na sociálnej sieti zverejnil záber drobnej rúčky s náramkom z pôrodnice.

Odznak Vysočina,  hilmerová, Čítajte viac Dunaj síce dlhšie neuvidíte, netreba smútiť: Jedna z jeho hviezd sa predstaví v novom seriáli

„Vďačný Bohu a predovšetkým mojej hrdinke, manželke Katke za krásny DAR. VITAJ MARKO,“ napísal šťastný otec, ktorý sa k divákom určite vráti aj ďalších pokračovaniach seriálového kráľa slovenských televíznych obrazoviek.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marek Rozkoš (@marek_rozkos)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dieťa #seriál Dunaj k vašim službám #Marek Rozkoš

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....