Jedno z najťažších rozhodnutí pre matku, Britney Spears s ním súhlasila. Príde vari o synov nadobro?

Speváčka Britney Spears už nejaký čas nežije so svojimi dvoma synmi a ich kontakty sú sporadické. Zdá sa, že ich bude ešte menej.

03.06.2023 00:00
People Britney Spears Foto: ,
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2018.
debata

Americká speváčka podľa informácií tamojších médií mala súhlasiť s rozhodnutím jej exmanžela – tanečníka Kevina Federlina, aby sa vysťahoval zo štátu Kalifornia. Dôvodom má byť, že aj s manželkou Victoriou obaja dostali pracovné ponuky na Havaji. Tam sa plánujú presídliť v najbližších týždňoch. Obaja synovia Spearsovej a Federlinea, ktorí žijú s otcom, pôjdu na Havaj tiež.

zväčšiť Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2005,... Foto: SHUTTERSTOCK
britney2005 Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2005, so svojím vtedajším manželom Kevinom Federlineom.

„Je to príležitosť pre Kevina, jeho manželku, ale aj oboch chlapcov, aby sa dostali preč spod drobnohľadu v Los Angeles,“ uviedol právny zástupca Kevina Federlinea. Ako potvrdil, 41-ročná speváčka a tanečníkova exmanželka jeho rozhodnutie podporila.

Tina Turner Čítajte viac Po Turnerovej smrti sa budú dediť (a deliť) milióny: Viete, kto je v hre o majetok slávnej hudobnej ikony?

„Britney odjakživa podporovala svojich synov a záležalo jej na tom, aby pre nich robila to najlepšie,“ citovali zdroj z okolia speváčky niektoré americké médiá. So symmi, šestnásťročným Jaydenom Jamesom a o rok starším Seanom Prestonom, sa jej mali zhoršiť vzťahy po svadbe s trénerom Samom Asgharim. Synovia trávili väčšiu časť života s matkou, no pred istým časom sa presťahovali práve k svojmu otcovi.

Z Britney Spearsovej sa stala mama, takto sa... Foto: SHUTTERSTOCK
britney2013 Z Britney Spearsovej sa stala mama, takto sa objavila so synmi na verejnosti v roku 2013.

Na Havaj odcestuje rodina aj s dvoma deťmi Kevina Federlinea s jeho aktuálneho zväzku s Victoriou Prince. Spearsovej mladší syn by mal ešte dokončiť strednú školu, ale údajne už mu bolo prisľúbené, že tak bude môcť urobiť diaľkovo.

Bola vzorom pre mnoho dievčat a mladých žien. V...
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2000.
+6Speváčka Britney Spears a jej účes v roku 2003.
debata chyba

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...