Jolie, Theron, Winslet - čo ich spája? Rok narodenia 1975. Ako sa čas pohráva s ich krásnymi tvárami? Pozrite sa

Trojica herečiek Angelina Jolie, Charlize Theron a Kate Winslet patrí k najkrajším v Hollywoode! Spája ich rok narodenia 1975 a takisto skutočnosť, že za svoju kariéru každá z nich získala jedného Oscara.

05.06.2023 00:00
debata

4. júna oslávila 48 rokov Angelina Jolie. Oscara získala v roku 2000 za rolu v dráme Narušenie. Jolie charakterizuje výnimočne atraktívny vzhľad, talent pre herectvo, výstredné záľuby a veľké zaujatie pre charitu. Mnoho rokov sa venuje humanitárnym aktivitám a zosnulá britská kráľovná Alžbeta II. jej dokonca udelila šľachtický titul.

zväčšiť Angelina Jolie na zábere z apríla 2023. Foto: Profimedia
Angelina Jolie Angelina Jolie na zábere z apríla 2023.

V roku 2005 sa jej partnerom stal hollywoodsky krásavec Brad Pitt, ktorého si v auguste 2014 na francúzskom zámku Miraval vzala.

Herečka Angelina Jolie na návšteve Bieleho domu.
Angelina Jolie a jej adoptívny syn Maddox...
+11Angelina Jolie a jej adoptívny syn Maddox...

V čase ich zoznámenia bol Pitt ženatý s Jennifer Anistonovou. Ich cesty sa spojili pri natáčaní akčnej komédie Pán a pani Smithovci. Tvorili najslávnejší pár na celom svete. Obaja predstavovali ideály ženskej i mužskej krásy a roky sa zdalo, že žijú svoje dokonalé životy plné lásky a vášne. Rozprávka sa celkom nečakane skončila v roku 2016, keď herečka podala žiadosť o rozvod. Od toho momentu svet zaplavujú nové a nové škandály súvisiace s hviezdnym párom.

zväčšiť Kate Winslet na zábere z januára 2023. Foto: ČTK / AP / Vianney Le Caer
Kate Winslet Kate Winslet na zábere z januára 2023.

Kate Winslet oslávi 48 rokov v októbri. Spolu s DiCapriom sa stala hviezdou slávneho Titanicu, ako krásna Rose opantala celý svet. Oscara získala v roku 2009 za rolu v snímke Predčítač. Ako dieťa veľmi túžila po sláve, no nikdy si nemyslela, že by sa to aj mohlo stať. Mala niekoľko kíl naviac, ktoré ju podľa nej nepredurčovali do sveta šoubiznisu. Potom sa však čosi zlomilo, schudla a dnes, po dvoch narodených deťoch je jej herecká kariéra na vrchole. Okrem iných uznaní ju v roku 1996 časopis People zvolil za jedného z 50 najkrajších ľudí sveta.

zväčšiť Charlize Theron na zábere z apríla 2023. Foto: Profimedia
theron Charlize Theron na zábere z apríla 2023.

Mnohí kritici označujú Charlize Theron za jednu z najtalentova­nejších herečiek Hollywoodu. Okrem talentu jej príroda nadelila aj krásu, ktorú zužitkovala v niekdajšej profesii modelky. 48 rokov oslávi v auguste. Oscara jej vyniesla rola sériovej vrahyne Aileen Wuornos v snímke Monštrum (2003). Theron sa dlhodobo angažuje za práva žien a detí a podporuje sociálne projekty vo svojej rodnej krajine.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Kate Winslet #Charlize Theron

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...