Takéto módne faux pas nechce zažiť nikto! Britskej princeznej sa takmer pritrafilo na ostro sledovanej jordánskej svadbe

Dve dámy, rovnaké šaty! Princeznám padli do oka na sledovanú svadbu v Jordánsku identické modely.

05.06.2023 00:00
beatrice Foto:
Princezná Beatrice v trblietavých modrých šatách značky Needle & Thread z popoludňajšej ceremónie, tie následne vymenila.
debata (4)

Princezná Beatrice prijala pozvanie a spolu s ďalšími členmi kráľovských rodín sa zúčastnila na svadbe jordánskeho korunného princa Husajna bin Abdalláha. Ten si v paláci v Ammáne zobral za manželku saudskoarabskú architektku Radžwu Alseifovú. Na sledovanej svadbe sa zúčastnili aj princ William s manželkou, princeznou Kate.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Royal Families (@coutureandroyals)

Beatrice, dcéra princa Andrewa a Sarah Fergusonovej, sa na podujatí zúčastnila so svojím manželom, Edoardom Mapellim Mozzim. 34-ročná britská princezná vymenila svoje trblietavé modré šaty značky Needle & Thread z popoludňajšej ceremónie za krémové šaty Reem Acra, v ktorých sa zúčastnila večerného banketu. Beatrice však zvolila tie isté šaty, v ktorých sa na náboženskom obrade doobeda objavila princezná Aisha (tu si pozrite šaty), sestra jordánskeho kráľa Abdullaha II., ženíchovho otca. Niečo také žiadna dáma nevidí rada, britské médiá na módne faux pas okamžite poukázali, napríklad magazín Hello! Ako píše, dámy sa síce ukázali v rovnakom modeli, predsa len nešlo o jedno podujatie, ale modely si takpovediac počas svadobného dňa vystriedali. Princezné Beatrice a Aisha sa tak na záberoch zo svadby síce objavili v identických šatách, ale bok po boku sa v nich nestretli.

Britský princ William a jeho manželka Kate  na...
Holandský kráľ  Willem-Alexander a kráľovná...
+13Švédska princezná Viktória a jej manžel, princ...

Na svadobnom obrade 28-ročného korunného princa, najstaršieho syna jordánskeho kráľa Abdalláha II., s Radžwou Alseifovú, ktorá pochádza z prominentnej saudskoarabskej rodiny, sa zúčastnilo množstvo zahraničných štátnych predstaviteľov a panovníkov, udalosť za udiala za účasti dánskeho korunného princa Frederika s princeznou Mary, švédskej korunnej princeznej Viktórie a princa Daniela či holandského kráľa Viliama-Alexandra s kráľovnou Maximou. Hostí si pozrite v našej galérii!

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Jordánsko #princezná Beatrice

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...