Od údivu nezatvoríte ústa! Gáboríkovci vystrojili dcéram narodeninovú párty, ich detský sen musíte vidieť

Manželia Gáboríkovci sa tešia z dvoch dcér, obe prišli na svet v máji. Ich spoločná narodeninová oslava tak bola... Pozrite sa.

07.06.2023 00:00
Marián Gáborík a Ivana Gáborík Foto:
Marián Gáborík a Ivana Gáborík v šou Let's Dance.
debata (3)

Pred pár dňami sa veľkolepou oslavou pre dcérku Rumiu na sociálnej sieti pochválila speváčka a porotkyňa Superstar, Monika Bagárová. Dievčatko, ktorej otcom je speváčkin expartner, MMA záasník Makhmud Muradov, oslávilo tretie narodeniny.

Na dcérkinej oslave rozhodne nešetrila a párty sa tak niesla v nádhernom štýle rozprávky Frozen, ktorú milujú zvlášť dievčatá po celom svete – pozrite sa (nižšie).

Monika Bagárová Čítajte viac Tromfla hádam aj Cibulkovú! Speváčka Bagárová vystrojila dcérke oslavu, z toľkej výzdoby sa točí hlava

Aktuálne za Bagárovou nijako nezaostali ani manželia Gáboríkovci, ktorí vystrojili oslavu pre ich dve dcérky – mladšiu Leiu a staršiu Bellu. Dokonalým videom z oslavy sa pochválila tanečnica Ivana Gáborík na svojom Instagrame. Ako vidieť, známi manželia vystrojili dcérkam a ich kamarátom nádherný narodeninový deň, počas ktorého sa oslavovali narodeniny oboch dcér – sú totiž narodené v máji.

ivana gáborík Čítajte viac Gáboríkovci: Tajomstvo ich prvého novomanželského tanca? Budete prekvapení, čo mu predchádzalo

Na záhrade sa vynímala obrovská priesvitná rozprávková guľa na vybláznenie, práve tá sa u detí tešila obrovskému záujmu. Rodičia sa pochválili aj krásnou výzdobou, tá sa niesla vo svetlých, príjemných tónoch – pozrite si video!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Manželia Gáboríkovci sa objavili aj v ôsmej sérii tanečnej šou Let's Dance, v ktorej sa pretancovali až do semifinále. Počas niekoľkých týždňov tak Slovensko sledovalo pokroky hokejistu Mariána Gáboríka po boku jeho krásnej manželky Ivany.

Ivana a Marián Gáboríkovci v Let's Dance.
Marián Gáborík a Ivana Gáborík v 2. časti šou...
+13Marián Gáborík a Ivana Gáborík  v 3. kole Let's...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Marián Gáborík #Ivana Gáborík

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...