Podstatne mladší manžel? Pre Tinu Turner to nebol problém, tu sú jej vety: Aby som vyzerala dobre v posteli...

Speváčka Tina Turner sa v roku 2013 vydala za Erwina Bacha, bol od nej mladší o 16 rokov.

08.06.2023 00:00
Tina Turner a jej manžel Erwin Bach Foto:
Speváčka Tina Turner a jej manžel Erwin Bach na archívnom zábere z roku 2018.
debata

Speváčka Tinu Turner, ktorá zomrela koncom marca vo veku 83 rokov, prežila posledné roky svojho života vo švajčiarskom meste Küsnacht. V tamojšej vile bývala so svojím manželom, nemeckým hudobným producentom Erwinom Bachom (67). Ako prízvukovala slávna hviezda pódií vo svojich memoároch, vekový rozdiel, ktorý manželov delil, nebol pre ňu nikdy otázkou, ktorú by riešila.

Cher. Čítajte viac Som pripravená, povedala mi Tina pred smrťou, hovorí speváčka Cher. Na Turnerovú spomína s nehou

Turner v memoároch s názvom ‚My Love Story‘ (2018) odhalila, že vekový rozdiel v ich vzťahu nikdy nehral žiadnu rolu. „Takto sa začal môj milostný príbeh s mužom, ktorý bol o 16 rokov mladší,“ začala ich love story opisovať vo svojej autobiografii. "Ale pre mňa to nebol problém vtedy a nie je to problém ani teraz. Svet môže vidieť Erwina ako Tininho ‚mladšieho muža‘, ale pravdou je, že on má v srdci 60 rokov, zatiaľ, čo ja mám bližšie k 16. Vždy bol starou dušou. A je oveľa zrelší ako ja. Myslí dopredu a je opatrný, zatiaľ, čo ja mám tendenciu skákať so všetkého bez toho, aby som sa obzerala. A v každom prípade, vo svojich 46 rokoch som nevyzerala o nič staršie ako Erwin, ktorý mal vtedy 30 rokov. Nikdy nerozmýšľam nad vekovým rozdielom. Tiež nemám pocit, že by som potrebovala pracovať na tom, aby som vyzerala dobre v posteli – tieto dni sú preč.“

Speváčka Tina Turner v začiatkoch svojej...
Speváčka Tina Turner na archívnom zábere.
+8ROK 1985:  Tina Turner a Lionel Richie počas...

Tina Turner získala popri americkom aj švajčiarske občianstvo a to v roku 2013. „Keď sme sa presťahovali do Švajčiarska, hneď sme sa tu cítili doma,“ povedala pred rokmi. "Ľudia tu ctia súkromie druhých, starajú sa o seba navzájom,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tina Turner #Erwin Bach

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...