Kylie Minogue sa pozrela kriticky na svoje romániky: Zaobišla by som sa bez nich

Austrálska speváčka Kylie Minogue (55) si svoj single život užíva plnými dúškami.

04.03.2024 00:00
Kylie Minogue Foto: ,
Speváčka Kylie Minogue.
debata

Niekoľko dní pred vystúpením na tohtoročnom udeľovaní cien Brit Awards dvojnásobná držiteľka Grammy v rozhovore pre „The Mirror“ prezradila, že sa po rozchode necíti len „oslobodená“. Popová hviezda sa kriticky pozerá na niektoré svoje predošlé vzťahy. Svoj zatiaľ posledný vzťah s Pauom Solomonom ukončila pred rokom.

zväčšiť Speváčka Kylie Minogue a jej partner Paul... Foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia
638157237 Speváčka Kylie Minogue a jej partner Paul Solomons.

„Existuje niekoľko románikov, bez ktorých by som sa možno zaobišla,“ prezrádza Minogue v rozhovore pre britský denník. „Ale to je súčasť toho, čo nás robí ľuďmi.“ Teraz je podľa svojich slov single a užíva si túto novú slobodu. Pokiaľ ide o lásku, má jednu radu: „Nebojte sa.“ Ako dodala, ona bola.

zväčšiť Model Andres Velencoso a jeho niekdajšia... Foto: SHUTTERSTOCK
Andres Velencoso a jeho niekdajšia partnerka- speváčka Kylie Minogue Model Andres Velencoso a jeho niekdajšia partnerka- speváčka Kylie Minogue.

Kylie Minogue má za sebou niekoľko neúspešných vzťahov: V rokoch 1984 až 1989 mala speváčka vzťah so svojím kolegom, hercom a spevákom Jasonom Donovanom (55) z austrálskeho televízneho seriálu Susedia. Nasledoval krátky vzťah s austrálskym spevákom Michaelom Hutchenceom, ktorý trval do roku 1991. Po trojročnom vzťahu s britským modelom Jamesom Goodingom (49) sa v roku 2003 rozišli. Len krátko nato sa dala dohromady s francúzskym hercom Olivierom Martinezom (58) a vzťah vydržal až do roku 2007.

Rakúska topmodelka Nadine Leopold v kreácii...
Speváčka Dua Lipa pózuje fotografom v kreácii...
+27Speváčka Natasha Bedingfield.

O rok neskôr sa prevalil jej vzťah so španielskym modelom Andrésom Velencosom (45), dvojica sa v roku 2013 rozišla. V rokoch 2015 až 2017 bol mužom po Minogueovom boku britský herec Joshua Sasse (36). Jej posledným partnerom bol Paul Solomon (47), kreatívny riaditeľ časopisu GQ, s ktorým randila štyri roky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kylie Minogue

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...