Il Divo uchvátili Bratislavu, prilákali Studenkovú i Kmotríkovú

Skvelé, nádherné, nezabudnuteľný zážitok, koncert roka a podobné prívlastky zaznievali v stredu večer z úst odchádzajúcich divákov z bratislavského Zimného štadióna Ondreja Nepelu. Bolo ich viac ako 7000, prišli na koncert dnes už svetoznámej medzinárodnej skupiny operného popu, ktorá si už 11 rokov od svojho založenia hovorí Il Divo.

20.09.2012 14:58
Il Divo Foto:
Dvojhodinové predstavenie zavŕšili Il Divo rozlúčkovou piesňou Time to say Goodbye.
debata

Elegantné pódium s dvoma bočnými veľkoplošnými obrazovkami, decentné osvetlenie, k tomu výborný zvuk, ale žiadne prehnané efekty. Tým hlavným efektom totiž bola po celý čas štvorica elegánov a ich umne zvolený koncertný set list, ktorý ponúkol 21 známych svetových piesní z poslednej polstoročnej hudobnej éry. Nechýbali skladby ako Come what may, Wicked game, Si tu me amas od Nelly Furtado či hity od Leonarda Cohena alebo Toni Braxton.

Dvojhodinové predstavenie ponúkli bratislavským...
Dvojhodinové predstavenie ponúkli bratislavským...
+4Dvojhodinové predstavenie zavŕšili Il Divo...

Choreografia pohybu štvorice fešákov na scéne, ak sa dá o choreografii hovoriť, bola podriadená jednému – tvárou, gestami, mimikou vždy do hľadiska voči divákom, a predovšetkým diváčkam. A tie boli aj v Bratislave vďačné od prvej chvíle.

Bez prídavku sa z Bratislavy neodchádza a Il Divo pridali symbolicky slávny hit Time To Say Goodbye. K úspechu prispel aj Slovenský komorný orchester Žilina, v zahraničí vystupujúci pod názvom Slovak Sinfonietta, ktorý spevákov pod taktovkou anglického dirigenta Simona Chalka sprevádzal.

Herečka Zdena Studenková  (vľavo) sa rada... Foto: ACCESS PROMOTION
Zdena Studenková Herečka Zdena Studenková (vľavo) sa rada odfotografovala s členom zoskupenia Il Divo - spevákom Sebastianom Izambardom.

Štvorica spevákov sa po koncerte rozdelila. Jeden z nich, Sebastien Izambard neváhal zamieriť aj medzi prominentných fanúšikov vo VIP-lóži štadióna. „Užil som si šou, publikum na Slovensku je veľmi príjemné, nechali nás dospievať a potom mohutne tlieskali. Každý deň si opakujem, aký som šťastný, že robím prácu, ktorá ma napĺňa,““ uviedol pre médiá charizmatický Sébastian. V jeho spoločnosti sa neváhala fotografovať aj slovenská herečka Zdena Studenková.

„Bolo to perfektné. Počuť takéto hlasy je ojedinelé, odovzdávali energiu, bolo úžasné ich sledovať,“ netajila nadšenie ďalšia známa tvár z obrazovky, herečka Michaela Čobejová, ktorá si vystúpenie vychutnala v Bratislave po druhý raz. Moderátorka Adriana Kmotríková, prezradila, že ich hudbu počúva celé roky. Vystúpenie si však prišiel vychutnať aj herec Jozef Vajda a potvrdil tak, že kvarteto spevákov dokáže osloviť aj mužských divákov.

debata chyba

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...