Beyoncé vystúpi počas polčasovej prestávky Super Bowlu

Americká speváčka Beyoncé potvrdila správy, že vystúpi počas polčasovej prestávky 47. ročníka Super Bowlu - finále Národnej ligy v americkom futbale (NFL). Tridsaťjedenročná hviezda tak spravila prostredníctvom svojej oficiálnej webstránky, kde zverejnila fotku, na ktorej má tvári napísaný dátum konania Super Bowlu - 3. februára 2013.

17.10.2012 11:00
People Beyonce Foto: ,
Speváčka Beyoncé.
debata

Podujatie sa bude konať v New Orleans. Beyoncé už v minulosti na Super Bowle vystúpila, keď v roku 2004 v jej rodnom Houstone zaspievala americkú hymnu pred zápasom medzi New England Patriots a Carolina Panthers.

Informácie o tom, že vystúpi na Super Bowl zrejme vyvracajú špekulácie o tom, o čom sa šepkalo už dlhšie. Na akciách, na ktorých sa speváčka Beyoncé objavila, sa zakaždým zdržala len krátko a už týždne odmietala alkohol. Mali to byť indície, že je tehotná a jej prvá dcérka, desaťmesačná Blue Ivy bude mať onedlho súrodenca.

Túžbou po deťoch sa Beyoncé (31) a jej muž Jay-Z (42) nikdy netajili. Keď bola naposledy speváčka tehotná, na MTV Music Awards 2011 dokonca tancovala s bruškom na javisku. „Úprimne, cítila som sa slobodná. Dlho som svoje nadšenie tajiť nedokázala,“ povedala pre americké spravodajstvo ABC News. Ďalšou indíciou malo byť aj jej odrieknutie v muzikáli „A star is Born“ hollywoodského režiséra Clinta Eastwooda (82).

Beyoncé začala svoju hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Na svojom konte má štyri sólové štúdiovky – Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am… Sasha Fierce (2008) a 4 (2011), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200. Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete má na konte už 16 cien Grammy, pričom tri z nich získala ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová speváčka. Medzi jej najväčšie hity patria skladby Crazy In Love, Baby Boy, Me, Myself And I, Listen, Irreplaceable, If I Were A Boy, Halo či Single Ladies (Put A Ring On It).

debata chyba

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...