Mama Ivety Bartošovej sa bojí, že jej dcéra zomrie

Matka českej speváčky Ivety Bartošovej (46), Svatava (73) sa rozhodla, že už mlčať nebude. Zareagovala na reči, ktoré o nej zverejnili české médiá.

26.10.2012 17:17
Iveta Bartošová Foto:
Iveta Bartošová.
debata (20)

Podľa nich Svatava vyhodila Ivetu z domu, keď ju chcela navštíviť. Speváčka sa údajne tiež posťažovala, že na chladničke má akosi málo jej fotiek. „Veľmi mi ublížilo, čo o mne Iveta povedala. Chcem, aby mi už dala pokoj,“ povedala Bartošovej matka českému Blesku.

Tieto útoky Svatavu veľmi zranili. Pokoj si nepraje len pre seba. Chce, aby ho našla aj jej dcéra. Z jej troch detí (okrem Ivety má ešte dvojčatá Ivanu a Lumíra), je podľa jej slov problémová len Iveta. Neustále im všetkým vyčíta, že ju nemajú dostatočne radi. „Nie je to pravda,“ povedala Svatava a dodala: „Problém je, že za nami nechodí, tak jej to nemáme ako dokázať,“ napísal ďalej český Blesk.

Pre časopis Sedmička speváčkina mama prezradila, že jej dcéra Iveta je „unavená životom, ktorý vedie“ a má o ňu strach. „Nesmiem si pripustiť, že by sa jej mohlo niečo stať, alebo že by si mohla niečo urobiť,“ doplnila, čím narážala na jej samovražedné pokusy.

20 debata chyba

+ Nezabúdajte na dostatok spánku, vaše telo ho potrebuje.
Práca na osobnom rozvoji zvýši vaše pracovné...

+ Nekazte si oči a netrávte celý deň pri počítači, ak nemusíte.
Zorganizujte si svoju prácu tak aby ste toho...