Bond láme rekordy vo Veľkej Británii. Priniesol historický výsledok

Akčný krimitriler Skyfall režiséra Sama Mendesa zaznamenal vo Veľkej Británii a Írsku debutové víkendové tržby 20,1 milióna libier (v prepočte približne 25 miliónov eur), čo je najlepší výsledok pre bondovku v dejinách.

30.10.2012 14:31
Javier Bardem, Naomie Harris a Daniel Craig Foto: ,
Španielsky herec Javier Bardem s britskými kolegami - herečkou Naomie Harris a hercom Danielom Craigom spoločne predstavili bondovku Skyfall v Madride.
debata

Akčný krimitriler Skyfall (2012) režiséra Sama Mendesa zaznamenal vo Veľkej Británii a Írsku debutové víkendové tržby 20,1 milióna libier (v prepočte približne 25 miliónov eur), čo je najlepší výsledok pre bondovku v dejinách. V pondelok o tom na oficiálnej webstránke snímky informovali jej producenti.

Lepšie čísla dosiahol v britských a írskych kinách len film Harry Potter a Dary smrti – 2. (2011) s úvodnými tržbami 23 miliónov libier a animovaná snímka Toy Story 3: Príbeh hračiek (2010) s tržbami 21,2 milióna libier.

„Sme úplne ohromení reakciou na Skyfall počas tohto víkendu,“ uviedla producentská dvojica Michael G. Wilson a Barbara Broccoli. „Je to obzvlášť potešujúce, pretože Veľká Británia je domovom Bonda a tento rok oslavujeme jeho päťdesiate výročie,“ dodali producenti.

Podľa webstránky boxofficemojo.com zaznamenal Skyfall počas debutového víkendu (piatok – nedeľa) v 25 krajinách celkové tržby 60,2 milióna eur.

debata chyba

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...