Toto je dobitý ex-partner Halle Berry! Spravil mi to jej snúbenec, tvrdí

Francúzsko-kanadský model Gabriel Aubry, bývalý partner Halle Berry tvrdí, že on bol obeťou minulotýždňového incidentu s herečkiným súčasným snúbencom Olivierom Martinezom.

27.11.2012 11:51
Gabriel Aubry Foto: ,
Model Gabriel Aubry na záberoch, ktoré sa stali súčasťou vyšetrovania po bitke medzi ním a hercom Olivierom Martinezom. Muži sa pobili na Deň vďakyvzdania vo vile herečky Halle Berryovej, s ktorou Martinez žije a s ktorou má Aubry dcérku Nahlu.
debata (2)

Tridsaťsedemročný rodák z Montrealu to uviedol na súde, kde v pondelok získal vydanie zákazu približovania sa pre Martineza. Martinez a Aubry sa pobili minulý týždeň vo štvrtok v herečkinom dome v Los Angeles, kam model priviezol štvorročnú dcéru Nahlu, ktorú má s Berryovou.

Model Gabriel Aubry na záberoch, ktoré sa stali...
Model Gabriel Aubry na záberoch, ktoré sa stali...
Model Gabriel Aubry na záberoch, ktoré sa stali...

Podľa Martineza začal bitku Aubry, ten však tvrdí presný opak. „Celé sa to udialo veľmi rýchlo a nečakane. Neočakával som, že ma pán Martinez napadne, a preto som na útok nebol pripravený a nemohol som sa brániť,“ uviedol v súdnych dokumentoch Aubry. Ten taktiež tvrdí, že Martinez sa mu deň pred incidentom vyhrážal, že ho zabije.

Aubryho po bitke obvinili z ublíženia na zdraví a sudca mu dočasne zakázal približovať sa k Berry, Martinezovi a Nahle na vzdialenosť kratšiu než 100 yardov (91,4 metra). Tento zákaz vyprší dnes, Berry s Martinezom však chcú dosiahnuť jeho predĺženie na neurčitú dobu. Súdne pojednávanie s Aubrym ohľadom ublíženia na zdraví sa uskutoční 13. decembra. Na verejnosť sa dostali zábery zmláteného modela, na ktorých sú viditeľné škrabance, výrazný monokel a podliatiny na tvári.

Berry a Aubry tvorili pár v rokoch 2005 až 2010, po rozchode však spolu začali bojovať o starostlivosť o Nahlu. V júni najprv súd priznal Aubrymu výživné 20-tisíc dolárov mesačne, ktoré mu Berry odvtedy vypláca. Začiatkom novembra potom súd rozhodol, že herečka sa s dcérou a svojím snúbencom nebude môcť presťahovať do Paríža, pretože Nahla musí ostať v Kalifornii, kde žije aj jej otec. Berry na súde uviedla, že Francúzsko si vybrala preto, že krajina je podľa nej bezpečná.

2 debata chyba

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...