O šťastnom materstve Drew Barrymore nemlčí!

Svoje tehotenstvo držala herečka Drew Barrymore až do samého konca v tajnosti. O svojom šťastí v materstve však tridsaťsedemročná mamička mlčať nechce.

11.12.2012 02:00
Drew Barrymore Foto:
Herečka Drew Barrymore.
debata

Napokon, prečo by aj, veď malá, trojmesačná Olive jej život obrátila kompletne naruby. Život matky je odrazu úplne iný. Lepší.

„Mala som skvelý rok,“ rozplývala sa Drew Barrymore prednedávnom v talkšou Ellen. Tento rok sa vydala a tiež porodila. „Olive má práve desať týždňov. Nemôžem tomu uveriť,“ povedala šťastná matka o svojom malom slniečku.

Podľa jej slov je to dobré dieťa. A každý deň zaňho ďakuje. „Je to úžasné, nikdy to nebudem vnímať ako nejakú samozrejmosť.“ Jedna vec je preto pre čerstvú mamu obzvlášť ťažká: Nechať svoju princeznú doma, vzdialiť sa od nej čo i len na chvíľku. „Je to strašné,“ priznala Drew, pre ktorú momentálne nič dôležitejšie neexistuje – ako možnosť byť s dcérou, ktorá má na tvári permanentný úsmev.

A prečo práve Olive? „Nikdy by som nepovedala, že sa tak bude volať moja dcéra,“ povedala herečka. „Ale keď som bola v treťom mesiaci, s manželom sme čítali knihu, v ktorej bola veta: "Vaše bábätko má veľkosť olivy.“ A bolo rozhodnuté! Všetky mená, ktoré boli dovtedy v hre, išli bokom.

debata chyba

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...