Jablonský na parkete triumfoval a jeho úsmev nakazil celé publikum, ale v súkromí... s priateľkou sa už o úspech nepodelí, rozišli sa!

Nielen tanečný talent, ale aj nákazlivý úsmev a dobrá nálada sa prejavila v nedeľu večer u herca Jakuba Jablonského. Právom sa stal hviezdou debutového večera deviatej série Let's Dance.

05.03.2024 16:00
ZAK 7934 Foto:
Herec Jakub Jablonský a jeho tanečná partnerka Eliška Lenčešová.
debata

Ako však Jablonský potvrdil neskôr, v jeho živote došlo aj k zmenám, ktoré neprinášajú len úspechy či radosť. Po niekoľkých rokoch sa totiž rozišiel so svojou partnerkou Kristínou Spáčovou. Hrdina z hitu Dunaj, k vašim službám to potvrdil v rozhovore pre televíziu Markíza a jej portál.

ZAK 7613 Čítajte viac Debutoval na tanečnom parkete, ale to nie je jediná novinka Juraja Loja: Tušili ste, že už je z neho...

„Je to výsledok rozhovorov a ľudských rozdielov a potrieb. Každý sme sa vybrali ďalej svojou cestou bez hádok. Rozchod nesúvisí s aktuálne prebiehajúcou šou Let‘s Dance. Dôvody sú osobné a rád by som si zachoval priestor na súkromie v tejto téme,“ ozrejmil 29-ročný herec.

Herecká dvojica Kristína Spáčová a Jakub... Foto: TV Markíza
Herecká dvojica Kristína Spáčová a Jakub Jablonský. Herecká dvojica Kristína Spáčová a Jakub Jablonský.

S Kristínou Spáčovou, expartnerkou a kolegyňou, ktorá sa tiež objavila v projekte Dunaj ako speváčka Marta Grúberová, sa objavili minulý rok napríklad na markízackej letnej párty a spoločne ako pár poskytli aj niekoľko rozhovorov v minulosti. Od istého času ich však bolo vídať na verejnosti menej a menej. Rozchod prebehol v tichosti a už dávnejšie. Teraz šiel Jakub s pravdou von.

Adela Vinczeová Čítajte viac Surovcová ako živý darček, pohľadu do výstrihu sa nedalo ubrániť. S módou sa hrala aj trblietavá Vinczeová a to ste ešte nevideli éterickú Arató v krikľavej čipke...

Jablonský sa ku vzťahu pravdepodobne viac vyjadrovať nebude a sústredí sa na tréningy a ďalšie kolá v markízackom tanečnom programe, rovnako ako na nakrúcanie historického seriálu. V nedeľu večer sa práve jeho quickstep stal zdrojom prvej desiatky od poroty – historicky prvú desiatku hneď v prvom kole prisúdil Jablonskému herec Facundo Arana. Viac čítajte tu.

Držím palce všetkým, ale... jedno meno predsa len povedala. Komu praje Lucia Hlaváčková v Let's Dance?
Video
Zdroj: TV Pravda
Moderátorka Lucia Hlaváčková v kreácii od Fera...
Tanečnica Ivana Surovcová s manželom Mariánom...
+25Herečka Zuzana Šebová.
Herečka Hana Gregorová na tanečnom parkete.
Herec Jakub Jablonský ohúril hneď v prvom kole....
+15Porota prvého kola - zľava: Facundo Arana,...
debata chyba

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...