Lukáš Adamec má nový klip, ukázal v ňom aj krásnu manželku

Svetlo sveta uzrel nový videoklip Lukáša Adamca Vrav si čo chceš. Pieseň sa vďaka Lukášovi dočkala už druhého znenia.

13.03.2024 00:00
Lukas Adamec Vrav si co chces  4 Foto:
Lukáš Adamec v klipe Vrav si čo chceš.
debata

Vznikla totiž už pred niekoľkými rokmi a to v úplne inej verzii. "Zložil a otextoval ju Viktor Špak a nahrala ju kapela Cirkus, kde toho času pôsobil. Mne sa vždy veľmi páčila a často sme sa rozprávali, že by som si ju rád zaspieval,“ vysvetľuje spevák.

Zo skladby a jej textu je ľahké porozumieť významu piesne. "Sme spolu toľké roky, že vieme kto sme a vieme, že sa milujeme takí, akí sme,“ hovorí spevák o vzťahoch, ktoré zobrazil i vo videoklipe. Spevák už štandardne siahol po Michalovi Nemtudovi a jeho kreatívnom tíme. "Pôvodne mal klip vyzerať úplne inak a námet naň bol podľa nás úžasný. Ale asi týždeň pred nahrávaním sme zistili, že rovnaký klip presne s takým istým prevedením už existuje:) Takže sme sa následne niekoľkými komunikáciami dopracovali až ku priestorom kina a, samozrejme, Mišo scenárom vyzdvihol myšlienku piesne a vznikol nádherný kus kinematografickej roboty,“ vracia sa spevák k vzniku klipu, ktorý sa nakrúcal na Lukášovej aktuálnej domácej pôde – v Banskej Bystrici.

Video, ktoré zachytáva rôzne podoby medziľudských vzťahov zobrazuje mladý, nádejný začínajúci pár, tiež mamu s dcérou, ktorá jej oznamuje radostnú novinu. Pár, ktorý už má čo to za sebou a pokročil k pytačkám o ruku, rovnako starší pár, ktorý má tieto krásne chvíle už zažité. "Je to o dôležitých momentoch a o tom, ako posilňujú lásku medzi blízkymi,“ približuje spevák. Scény so samotným hlavným aktérom si strihla Lukášova manželka Žužu, pre ktorú bolo natáčanie hereckou premiérou.

"Žužu ma podporuje a preto s účasťou vo videu súhlasila. Malé zaváhania možno chvíľku boli, ale chopila sa toho s radosťou a, podľa mňa, veľmi profesionálne. Natáčanie si veľmi užila i a videla v podstate “zvnútra”, ako sa to všetko vyrába. Je to náš prvý spoločný klip, takže sa mu obaja veľmi tešíme,“ opisuje spevák premiérovú spoluprácu so svojou nežnejšou polovičkou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lukáš Adamec

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...