Bolo to idiotské! Stallone na svoje konanie doplatil 14 rokov trvajúcimi bolesťami

Sylvester Stallone si zaspomínal na zranenie, ktoré sa mu stalo pri nakrúcaní filmu Expendables: Nezničiteľní.

21.02.2024 00:00
Sylvester Stallone Foto:
Sylvester Stallone na aktuálnej snímke.
debata

Sylvester Stallone (77) sa vážne zranil pri natáčaní snímky Expendables: Nezničiteľní v roku 2009. Slávny akčný hrdina prezradil, že kvôli zraneniu už podstúpil sedem operácií chrbta.

Sylvester Stallone zároveň varoval svojich kolegov, aby nerobili kaskadérske kúsky na vlastnú päsť. Ako píše denník „The Sun“, herec trpel bolesťami ešte 14 rokov po zranení. Hviezda filmov ako „Rocky“ a „Rambo“ preto podľa denníka podstúpila v poradí siedmu operáciu chrbta.

Stallone o kaskadérskom kúsku povedal, že v tom čase robil „hlúpe veci“. Režíroval „Expendables“ robil jednu vec za druhou ako na bežiacom páse, čo bolo podľa jeho slov idiotské a nezodpovedné. „Pamätám si na ten úder a skutočne som cítil prasknutie.“ Po jeho bojovej scéne s Steveom Austinom si Stallone musel nechať do krku vložiť kovovú platňu. Jeho manželka Jennifer Flavin (55) vysvetlila: „Sly sa snaží skryť bolesť a správať sa, akoby sa nič nestalo. Nechce, aby ľudia vedeli, že má za sebou toľko operácií chrbta.“

Sylvester Stallone a  Jennifer Stallone  na...
Sylvester Stallone a Jennifer Stallone na...
+2Sylvester Stallone a jeho manželka  Jennifer...

Sylvester Stallone a Jennifer Flavin sa zosobášili v roku 1997. Majú spolu tri dcéry: Sophiu (25), Sistine (24) a Scarlet (20). Pre herca išlo o tretie manželstvo, v rokoch 1985–1987 bol ženatý s modelkou a herečkou Brigitte Nielsenovou, pred ňou stála po jeho boku Sasha Stallone (1974 – 1985).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sylvester Stallone

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...