Agresívna potýčka okolo Taylor Swiftovej! Prípad už rieši austrálska polícia

Austrálsky fotoreportér Ben McDonald tvrdí, že ho udrel otec hviezdnej americkej speváčky Taylor Swiftovej na móle v prístave austrálskeho Sydney. Incident vyšetruje polícia, uviedla agentúra Reuters.

27.02.2024 08:05
Taylor Swift Foto: ,
Taylor Swift.
debata

Potýčka sa odohrala po poslednom koncerte Swiftovej v najväčšom austrálskom meste. Polícia potvrdila, že vyšetruje údajné napadnutie, do ktorého boli zapletení 71-ročný muž a jeden ďalší muž v prístavisku Neutral Bay zhruba o 2:30 miestneho času. Polícia priamo nemenovala otca speváčky Scotta Swifta, ktorý má 71 rokov.

Taylor Swift Čítajte viac Cenu Grammy za najlepšiu skladbu roka získala Billie Eilish, najlepší album má Taylor Swiftová

Podľa miestnych médií je sťažovateľom austrálsky fotograf, ktorý čakal na Taylor Swiftovú a jej otca, keď prišli k Neutral Bay po nočnej výletnej plavbe. Swift bola v tom čase s otcom, no pri incidente už bola v aute, uviedla televízia ABC.

Taylor Swift Čítajte viac Talent z nej urobil miliardárku. Bude z Taylor Swift aj prezidentka USA?

Hovorca speváčky povedal magazínu Rolling Stone, že dvaja ľudia si voči Swiftovej a jej sprievodu počínali agresívne. Vo vyhlásení tímu Swiftovej sa dokonca uvádza, že chceli jednu členku sprievodu hodiť do vody. McDonald sa naopak sťažuje, že ľudia okolo Swiftovej sa proti fotografovaniu bránili dáždnikmi a došlo k potýčke, do ktorej sa zapojil otec 34-ročnej popovej divy.

debata chyba
Viac na túto tému: #Austrália #Taylor Swift

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...