Ponižujúce a trápne? Kačací tanec namiesto ladných pohybov, Travolta sa zvŕtal v talianskej televízii, potom jej zakázal použiť zábery

Prijal pozvanie na 74. ročník hudobného festivalu Sanremo a dokonca sa pred objektívmi a kamerami predviedol v tanečnom čísle. Herec John Travolta však asi z Talianska neodlietal s najlepším pocitom.

09.02.2024 00:00 , aktualizované: 08:19
John Travolta (vpravo) a moderátor Amadeus Foto: ,
Herec John Travolta (vpravo) a moderátor Amadeus si spoločne na pódiu zatancovali. Zábery však zmizli z archívov talianskej televízie.
debata (3)

Ako píšu viaceré talianske médií, hviezda filmov Pulp Fiction či Horúčka sobotňajšej noci (v oboch sa prezentoval ako excelentný tanečník) odmietol štátnej televízii poskytnúť povolenie na opätovné vysielanie záberov bizarného tanca.

Kirstie Alley a herec John Travolta Čítajte viac Kirstie Alley lásku k Travoltovi nehrala, milovala ho! Chcela ujsť od manžela a vydať sa zaňho. Trvalo jej roky, než...

John Travolta sa k programu hudobnej súťaže, ktorá sa vysiela niekoľko desaťročí na obrazovkách štátnej televízie, pripojil ako vzácny hosť počas druhého večera. Keď ho moderátor Amadeus požiadal o niekoľko návratov do minulosti k jeho slávnym tancom, herec tak ochotne urobil a dokonca sa spolu pár sekúnd zvŕtali aj s hostiteľom večera.

Herec John Travolta (vpravo) a moderátor...
Emma Marrone počas vystúpenia na 74. ročníku...
+10Taliansky spevák Marco Mengoni počas 74....

Po tomto momente vraj mal herec vyjsť pred budovu divadla, kde sa akcia konala a naučiť sa tancovať spoločne s davom fanúšikov známy „kačací tanec“. Dokonca dostal klobúk, ktorý vraj pripomínal kačací zobák. To už podľa viacerých bolo zjavné, že sa hviezde vôbec nepozdáva.

zväčšiť Herec John Travolta (vpravo) a moderátor... Foto: SITA/AP, Marco Alpozzi
John Travolta (vpravo) a moderátor Amadeus Herec John Travolta (vpravo) a moderátor Amadeus si spoločne na pódiu zatancovali. Zábery však zmizli z archívov talianskej televízie.

Na sociálnych sieťach aj na internete sa objavili komentáre o tom, že podobné chvíle museli pre hollywoodskeho herca byť „ponižujúce“ alebo „trápne“. On sám nič nekomentoval, ale zdá sa, že jeho postoj je jasný. Stopka pre použitie záberov s jeho tancom, ktorú dostala televízia, nemôže hovoriť jasnejšie. Zábery z programu obsahujú aj fotografie hviezd ako Marco Mengoni či BigMama. Viac si pozrite v galérii. Video, ktoré je zatiaľ dostupné na sieti X, si môžete pozrieť nižšie.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #zákaz #tanec #John Travolta #Sanremo

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...